Ampulės veidui SESDERMA Advance C-VIT Revitalizing and Rejuvenating Ampoules 10x1,5ml

GB617298

31,05 €

34,50 €



Aprašymas

C-VIT ampulės drėkina, gali padėti sumažinti raukšles, šviesina odą, akimirksniu sugrąžina odos gyvybingumą, stabdo senėjimo procesus, tinka visų tipų odai.

 

Kovai su odos senėjimo požymiais, ampulių sudėtyje yra retinolio, patalpinto liposomų kapsulėse, ir liposomose patalpinto askorbilo gliukozido (vitamino C) derinys. Grynas retinolis yra aktyviausia vitamino A forma, vienas iš efektyviausių raukšlių susidarymą stabdančių veiksnių, būtinas siekiant padidinti kolageno kiekį ir natūralią epidermio ląstelių regeneraciją. Odai atsinaujinant, nyksta dėmės. Be to, jis atkuria pažeistą odą ir saugo nuo bėgant laikui patiriamos žalos.

 

Dėl vitamino C antioksidacinių savybių oda tampa šviesesnė ir įgauna tolygesnį atspalvį. Nauja C-VIT formulė suvienodina odos atspalvį, sumažina dėmeles. Stiprus antioksidantų kokteilis su naujausios kartos liposomose patalpintu vitaminu C užtikrina gilų prasiskverbimą į odą. Intensyvus antioksidacinis, šviesinantis bei senėjimą stabdantis poveikis.

 

Dėka šviesai ir orui nepralaidžios ampulės pakuotės, viduje esantis vitaminas C puikiai apsaugotas nuo saulės spindulių, šviesos ir oksidacinių procesų.

 

Privalumai:

  • Akimirksniu atgaivinta ir gyvybinga oda

  • Intensyvus drėkinimas

  • Aukštos koncentracijos antioksidantai kovoja su aplinkos žala, laisvaisiais radikalais

  • Šviesina pigmentines dėmes

  • Gali sumažinti rožinės (rosacea) požymius, strijas, celiulitą

  • Stimuliuoja kolageno sintezę, didina odos stangrumą

 

Naudojimo būdas:

Sukratykite ampulę, kad skystis liktų apačioje, uždėkite plastikinį dangtelį ant ampules viršaus, taip lengviau nulaušite ir atidarysite ampulę. Uždėkite dangtelį ant ampules ir įsilašinkite reikiamą serumo kiekį į delną. Švelniais judesiais įmasažuojant paskirstykite serumą ant veido, kaklo ir dekolte. Galima naudoti taip dažnai kaip reikia, tik atminkite, kad atidarius ampule, serumą galima naudoti tik 24 valandas.

 

Ingredientai: AQUA, ASCORBYL GLUCOSIDE, NIACINAMIDE, LECITHIN, PROPYLENE GLYCOL, ALCOHOL, ALCOHOL DENAT, POLYSORBATE 20, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, SODIUM ASCORBATE, CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT, EPILOBIUM, ANGUSTIFOLIUM LEAF EXTRACT, RETINAL, SODIUM HYALURONATE, ZINC CHLORIDE, SODIUM, HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE, DISODIUM EDTA, SODIUM CHOLATE, XANTHAN, GUM, RETINYL PALMITATE, HYDROCHLORIC ACID, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, ETHYLPARABEN, METHYLPARABEN, POTASSIUM SORBATE, PROPYLPARABEN, PARFUM, D-LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, CITRONELLOL.



Susiję produktai