Dovanų rinkinys silpniems ir slenkantiems plaukams KEUNE Care Line DERMA ACTIVATE

55,78 €

74,37 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Rinkinį sudaro: 

1. Šampūnas silpniems ir slenkantiems plaukams KEUNE Care Line DERMA ACTIVATE 300ml

Derma Activate linija yra ilgalaikis sprendimas laikinam plaukų slinkimui. Daugeliu atvejų, priemonė gali sulėtinti ar sustabdyti plaukų slinkimą, skatinant galvos odos medžiagų apykaitą. Šampūno gamyboje naudojamos atnaujinimo technologijos “Rejuvenator” dėka Vitaminas H, veiklioji medžiaga Takanal ir kofeinas patenka į gilesnius galvos odos sluoksnius ir stimuliuoja plauką augimo fazėje.

 

Rezultatas: atkurti, didesnės apimties, blizgesio įgavę plaukai ir sveika bei sureguliuotas natūralus galvos odos balansas.

 

Naudojimas: Ištrinkite plaukus ir švelniai įmasažuokite šampūną. Gerai nuskalaukite drungnu vandeniu. Jei reikia, išplaukite dar kartą.

 

2. Purškiklis plaukų apimčiai KEUNE Care Line DERMA ACTIVATE 200ml

Derma Activate linija skirta plonų, silpnų plaukų priežiūrai. Purškiklio sudėtyje esantys aktyvieji ingredientai skatina galvos odos medžiagų apykaitą, o plaukams suteikia apimties. Kviečių baltymai ir provitaminas B5 stiprina plaukus ir suteikia jiems tūrio.

 

Rezultatas: gyvybingi ir sustiprėję plaukai.

 

Naudojimas: Priemonę purkškite ant sruogomis suskirstytų drėgnų plaukų. Džiovinkite ir formuokite pagal pageidavimą.

 

3. Losjonas silpniems ir slenkantiems plaukams KEUNE Care Line DERMA ACTIVATE 75ml

Derma Activate linija yra ilgalaikis sprendimas laikinam plaukų slinkimui. Daugeliu atvejų, intensyvaus veikimo priemonė gali sulėtinti ar sustabdyti plaukų slinkimą bei plonėjimą, skatinant galvos odos medžiagų apykaitą. Losjono gamyboje naudojamos atnaujinimo technologijos “Rejuvenator” dėka Vitaminas H, veiklioji medžiaga Takanal ir kofeinas patenka į gilesnius galvos odos sluoksnius ir stimuliuoja plauką augimo fazėje.

 

Rezultatas: atkurti, didesnės apimties, blizgesio įgavę plaukai, sumažėjęs plaukų slinkimas ir sveika bei sureguliuotas natūralus galvos odos balansas.

 

Naudojimas: Tepkite ant švariai išplautos galvos odos ir švelniais masažiniais judesiais ratu priemonę įmasažuokite į galvos odą. Formuokite plaukus pagal pageidavimą.

Susiję produktai