Šventinis plaukų priežiūros rinkinys Schwarzkopf BC Color Freeze

GB696418

33,00 €

44,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Rinkinį sudaro: 

1. Maitinamasis šampūnas dažytiems plaukams Schwarzkopf BC Color Freeze Rich Micellar Shampoo 250ml

Šampūnas dažytiems plaukams, švelniai valantis plaukus, praturtintas Cell Perfector technologija su reaktyviuoju silanu, kuris intensyviai maitina ir drėkina plaukus, atkuria juo iš vidaus, kartu sukurdamas tvirtą apsauginį sluoksnį.

  

Naudojimas: Nedidelį kiekį priemonės uždėti ant drėgnų plaukų,švelniai įmasažuoti,po to kruopščiai išskalauti vandeniu.

 

2. Kondicionuojantis purškiklis dažytiems plaukams Schwarzkopf BC Color Freeze ph 4.5 Conditioner 200ml

Pasaulinė naujovė spalvai apsaugoti Bonacure Color Freeze pH 4.5 tai pirmoji spalva fiksuojanti plaukų terapija ir jokio akivaizdaus blukimo. Itin patogi ir greito poveikio priemonė Schwarzkopf Professional Bonacure Color Freeze PH 4.5 Conditioner 200ml tai lengvas purškiamas kondicionierius dažytiems plaukams. Kondicionierius sukurtas atsižvelgiant į naujausias technologijas, kurios padeda greitai ir efektyviai atkurti plaukus. Cell Perfector technologija su reaktyviuoju silanu sušvelnina plaukus, atstato juos giliai iš vidaus, kad būtų lengviau iššukuojami.

 

Naudojimas: Purkškite ant drėgnų plaukų, prašukuokite, džiovinkite ir formuokite kaip įprastai. Taip pat galite purkšti ir ant sausų.

  

3. Kaukė dažytiems plaukams Schwarzkopf Professional BC Color Freeze pH 4.5 Mask 200ml

Turtingos kreminės tekstūros kaukė sukurta dažytiems, plaukams, kad ilgiau išlaikytumėte spalvą ryškią ir neblunkančią. Unikali patentuota technologija  4.5 Balancer subalansuoja ir išlaiko pH lygį, užsandarina plauko žievelę, kad spalvos pigmentai būtų ilgam ir giliai užrakinami plauko viduje. Kaukės sudėtis papildyta medžiagomis, kurios atkuria ir palaiko plauko gyvybingumą, glotnina jų paviršių ir neleidžia šiauštis. Keratinas tai pagrindinė plauko statybinė medžiaga, kuri efektyviai stiprina plaukus, apsaugo juos nuo lūžinėjimo bei padeda išlaikyti natūralų drėgmės balansą.

 

Naudojimas: Tepkite kaukę ant drėgnų plaukų. Palikite 5-10 minutes. Kruopščiai nuskalaukite vandeniu.

  

4. Kosmetinė

Susiję produktai

-10%
43,20 € 48,00 €
Turime

Originali Egipto žemė Bi-Kor original Egyptische Erde 14g

43,20 € 48,00 € -10%
Sumažinta kaina!
-25%
47,36 € 63,15 €