Veido priežiūros rinkinys su deguonimi Germaine de Capuccini EXCEL THERAPY O2

GB459793

61,08 €

101,80 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Rinkinį sudaro: 

1. EXCEL THERAPY O2 "POLLUTION" Veido emulsija su deguonimi, 50 ml
Mūsų oda kasdien susiduria su daugiau kaip 300 teršalų šaltinių. Todėl „Germaine de Capuccini“ sukūrė galingą kontrpuolimą prieš teršalų mums daromą žalą ir pateikė bendrą sprendimą, apsaugantį nuo urbanizacijos sukeltų veiksnių, kasdien žalojančių mūsų odą. Naujos kartos nuo teršalų saugančios priemonės skirtos tam, kad oda kasdien jaustųsi gerai. Priemonė apsauganti odą nuo keturių rūšių teršalų: oro, saulės, buitinių ir skaitmeninių. Įspūdingas sudedamųjų medžiagų derinys suteikia veido odai didelę dozę deguonies, taip pat stiprina jos apsaugines galias ir suaktyvina odos vidines regeneracines savybes. Švelni ir ypatingai lenga bei gaivi emulsija puikiai tinka normaliai ir riebiai odai.
 
Naudojimas: Nedidelį kiekį emulsijos tepkite ant švarios, nuvalytos odos ryte ir vakare.
 

2. EXCEL THERAPY O2 "POLLUTION DEFENSE" Akių kontūro kremas, 15 ml

Lengvas ir gaivinantis gelis-kremas apsaugo ir stiprina paakių odą, lygina raukšleles, mažina susidariusius paakių maišelius ir tamsius ratilus paakių zonoje. Akių kontūrų kremas užtikrina ypatingą odos apsaugą aplink akis nuo 4-ių rūšų žalingo aplinkos poveikio: oro, saulės radiacijos, cheminės ir elektroninės taršos. Akimirksniu veikiantis korekcinis poveikis šviesina ir skaistina patamsėjusius paakius ir maskuoja odos netobulumus. Ilgalaikis priemonės naudojimas užtikrina odos patinimo ir maišelių mažėjimą. Gaivinanti tekstūra su optiniais pigmentais ir subtiliu rausvu atspalviu suteikia gyvybingos išvaizdos paakių odai.

 

Naudojimas: Nedidelį kiekį kremo tepkite ant švarios, nuvalytos odos ryte ir vakare. Norėdami lengvesnės tekstūros produkto ir atsižvelgdami į odos poreikius, galite rinktis EXCEL THERAPY O2 POLLUTION emulsiją su deguonimi.

 

3. Rinkinys pateiktas dovanų dėžutėje. 

Susiję produktai

-10%
43,20 € 48,00 €
Turime

Originali Egipto žemė Bi-Kor original Egyptische Erde 14g

43,20 € 48,00 € -10%
Sumažinta kaina!
-25%
47,36 € 63,15 €