Kondicionuojančios putos dažytiems plaukams Wella Brilliance Mousse 200ml

GB754380

12,48 €

15,60 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Wella Invigo Color Brilliance Conditioning Mousse Kondicionuojančios putos dažytiems plaukams iš karto suteikia plaukams ypatingo minkštumo ir švelnumo.
Vitaminu E prisotintos kondicionuojančios putos dažytiems plaukams suteikia ilgalaikio spindesio ir glotnumo. Wella Color Brilliance Vitamin Conditioning Mousse lengvos formavimo putos dėl sudėtyje esančių „Color Brilliance“ varį surišančių molekulių, paryškina ir sustiprina dažytų plaukų spalvą. Histidinas viena iš dvidešimties dažniausių aminorūgščių, kuri reguliuoja atsinaujinimo ir augimo procesus. Trūkstant šios amino rūgšties, stoja normalus plauko augimas. Tuo tarpu vitaminas E tai grožio ir jaunatviškumo vitaminas, kuris neutralizuoja žalingą laisvųjų radikalų poveikį. Šių medžiagų kompleksas intensyviai glotnina ir puoselėja šiurkščius plaukus, neleidžia jiems prarasti drėgmės ir mažina vėlimąsi, apsaugo nuo oksidacijos proceso, kuris įtakoja dažytų plaukų išblukimą ir apsaugo spalvą.

   

Wella Color Brilliance Vitamin Conditioning Mousse putos giliai drėkina, minkština plaukus ir padeda išlaikyti natūralią drėgmės pusiausvyrą.

  

Naudojimas: Gerai suplakite ir išspauskite reikiamą kiekį, laikant flakoną snapeliu žemyn. Masažuojant trinkite į išplautus drėgnus ir rankšluosčiu nusausintus plaukus. Nenuskalauti.
 
 
PAVOJINGA. Ypač degus aerozolis. Slėginė talpykla. Kaitinama gali sprogti. Laikyti atokiau nuo šilumos šaltinių, žiežirbų, atviros liepsnos, karštų paviršių. – Nerūkyti. Nepurkšti į atvirą liepsną arba kitus degimo šaltinius. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Slėginis indas. Nepradurti ir nedeginti net panaudoto. Saugoti nuo saulės šviesos. Nelaikyti aukštesnėje nei 50°C temperatūroje.

Specifikacijos

Stiprumas Lengva

Susiję produktai