Lakštinė veido kaukė su vitaminu C Ekel Ultra Hydrating Essence Mask Vitamin 25g

GB191248

1,69 €

1,99 €



Aprašymas

Citrusinių vaisių nauda yra žinoma ne vieną šimtmetį. Greipfurtai padeda atjauninti odą bei suteikia jai žvilgesio, taip pat kovoja su laisvaisiais radikalais, taip lėtindami odos senėjimą. Citrinos yra rūgščiausios iš visų citrusinių vaisių, todėl ypač veiksmingos kovojant su hiperpigmentacija. Žaliosios citrinos padeda mažinti odos patamsėjimus ir aknę, taip pat suteikia odai skaistumo. Raudonieji apselsinai suvienodina odos atspalvį bei padeda apsisaugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Apelsinai yra ypač naudingi kaip detoksikuojanti medžiaga bei padeda pasiekti tolygios odos tekstūros. Taip pat apelsinai turi C ir E vitaminų, daugybę antioksidantų bei cinko, todėl ypač tinka žmonėms su akne ar riebios odos tipu. Vitamin Ultra Hydrating Essence kaukė išvalys jūsų veidą nuo esančių porų, taip pat praturtins ją eteriniais aliejais ir intensyviai sudrėkins, be to, sugrąžins jūsų veidui prarastą blizgesį.

   

Naudojimas:  Nuimkite plėvelę ir uždėkite kaukę ant švarios, nusausintos veido odos. Palikite veikti 20–30 minučių. Kaukę švelniai nuimkite ir likusį serumą įmasažuokite į odą.

  

PATARIMAS: Jei norite papildomo vėsinančio ir raminančio efekto, kaukes laikykite šaldytuve.

 

SUDĖTIS: Water, Propylene Glycol, Glycerin, Alcohol, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 80, Carbomer, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Portulaca Oleracea Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Diospyros Kaki Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Plantago Asiatica Extract, Laminaria Digitata Extract, Ulmus Campestris(Elm) Extract, Sodium Hyaluronate, Triethanolamine, Hydroxy Ethyl Cellulose, Disodium EDTA, Methyl Paraben, Fragrance

Susiję produktai

-20%
4,80 € 6,00 €
Turime

IncaRose Vienakartinės Bio-Kaukės veidui Incarose Bio-mask

4,80 € 6,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-15%
15,22 € 17,90 €
Turime

SKEYNDOR Drėkinanti veido kaukė Skeyndor Hydratant Mask Cream 50ml

Essential Line

15,22 € 17,90 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
15,22 € 17,90 €
Turime

SKEYNDOR Normalizuojanti kaukė Skeyndor Normalising Mask Cream 50ml

Essential Line

15,22 € 17,90 € -15%
Sumažinta kaina!