Geriamasis kolagenas odos elastingumui 40+ GOLD COLLAGEN FORTE 10x50ml

GB943515

49,50 €

55,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Gold Collagen Forte rekomenduojamas (+40) žmonėms, nes padeda išlaikyti odos elastingumą, labiau sudrėkina, oda gali tapti lygesnė, jau esamos raukšlės mažiau pastebimos. Dėžutėje yra 10 vnt orui nepralaidžių (50ml) stiklinių buteliukų.

 

Kolagenas – daugiau nei estetinis poveikis

Senėjimas visų pirma atsispindi veide, tačiau tai yra procesas, kuris veikia visą organizmą – ir kas matoma, ir kas nematoma. Kolagenas yra pagrindinis žmogaus organizmo baltymas. Su amžiumi, kolageno gamyba mažėja – oda netenka spindesio, plaukai praranda vešlumą, mažėja raumenų elastingumas ir kaulų tankis. Kolagenas ir yra skirtas tam, kad užkirstų kelią šioms problemoms.

Kolagenas vertinamas, visų pirma dėl to, kad gali padėti kovoti su raukšlėmis, padėti išlaikyti jaunatvišką odą. Žmonės dažnai galvoja apie kolageną kaip apie alternatyvą brangiam veido kremui ar kosmetinėms procedūroms. Tačiau kolageno poveikis – ne vien estetinis.

Geriamasis kolagenas veikia organizmą iš vidaus, per virškinimo sistemą patenka į kraujotaką ir aprūpina reikalingomis medžiagomis plaukus, odą, raumenis, sąnarius. Žmogus pirmiausia pastebi tuos pokyčius, kuriuos mato veidrodyje – lygesnė, švelnesnė veido oda, žvilgantys plaukai. Bet yra ir kiti, veidrodyje nematomi dalykai, kuriuos kolageno baltymas gali – sutvirtėję, elastingesni raumenys, išlaikomas sveikas kaulų tankis, ir geresnė bendra organizmo būklė.

Taigi, kolagenas skirtas ne vien tiems, kurie nori atrodyti gražūs – jis gali būti skirtas ir tiems, kurie nori geriau jaustis, išlikti jaunatviški bei energingi.

 

Aktyviosios medžiagos:

  • Cinkas padeda palaikyti normalią odos, nagų, plaukų būklę.
  •  Varis padeda palaikyti normalią odos, plaukų pigmentaciją; padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.
  •  Biotinasvaris padeda palaikyti normalią odos, plaukų būklę.
  •  Vitaminas C padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai kaulų kraujagyslių funkcijai, susidarymą.
  •  Vitaminas E padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.
  •  Vitaminas B6 padeda palaikyti normalią energijos apykaitą, padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.
  •  Vitaminas A padeda palaikyti normalią odos būklę, išsaugoti normalų regėjimą, palaikyti normalią geležies apykaitą. 
  • Vitaminas D padeda palaikyti normalią kaulų, dantų būklę, raumenų funkciją, imuninės sistemos veiklą.  

  

1 buteliuke (50 ml) yra Kiekis RMV*, %
Hidrolizuotas kolagenas 5000 mg **
Vitaminas C 80 mg 100
Vitaminas E 6 mg a-TE 50
Cinkas 1.5 mg 15
Vitaminas B6 1.65 mg 118
Vitaminas A 150 μg 19
Varis 0,15 mg 15
Biotinas 50 μg 100
Vitaminas D 5 μg 100

 

*RMV – referencinė maistinė vertė, ** – nenustatyta.

  

Naudojimas: Gerti po vieną buteliuką per dieną. Prieš vartojimą gerai suplakti. Atidarius suvartoti per 24 valandas. Dėžutėje yra 10 buteliukų - 10 dienų programa. Rekomenduojama 30 dienų programa arba 3 dėžutės. Maksimaliai galima vartoti 90 dienų. Šį kursą galima kartoti 2 - 3 kartus per metus. Po kiekvieno 90 dienų kurso reikia padaryti mėnesio pertrauką. Tuo metu labai tinka vartoti maisto papildą Gold Collagen DEFENCE.

 

Laikymas: Laikyti sausoje vėsioje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

 

Įspėjimai: Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Prieš vartojimą nėštumo ir žindymo laikotarpiu, būtina pasitarti su gydytoju. Nevartoti jei yra padidėjęs organizmo jautrumas bet kuriai produkto sudedamajai medžiagai.

 

Ingredientai: geriamasis vanduo, hidrolizuotas kolagenas (iš žuvies), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), sojų polisacharidas (iš sojų), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (obuolių rūgštis), L-askorbo rūgštis (vitaminas C), L-karnitinas, hialurono rūgštis, saldiklis (steviolio glikozidai), aliejinių kopūstpalmių (lot. Euterpe badiocarpa) uogos, koenzimas Q10, dvimečių nakvišų (lot. Oenothera biennis) aliejus, vaistinių agurklių  sėklų aliejus (vaistinės agurklės (lot. Borago Officinalis), emulsikliai (glicerolis, sojų lecitinai)), koncentruotos granatų sultys, D-alfa-tokoferolis (vitaminas E), N-acetil-gliukozaminas (iš vėžiavygių), T-resveratrolis, piridoksino hidrochloridas (vitaminas B6), cinko gliukonatas (cinkas), juodųjų pipirų (lot. Piper nigrum) ekstraktas, kvapioji medžiaga, vario gliukonatas (varis), beta-karotenas (vitaminas A), likopenas (iš pomidorų), D-biotinas (biotinas), cholekalciferolis  (vitaminas D).

 

Gamintojas: MINERVA RESEARCH LABS, 1-6 Yarmouth Place, Londonas, Jungtinė Karalystė. Kilmės šalis Japonija.

Susiję produktai

-10%
34,20 € 38,00 €
-10%
45,00 € 50,00 €
Turime

Geriamasis kolagenas odai, nagams ir plaukams GOLD COLLAGEN PURE 10x50ml

45,00 € 50,00 € -10%
Sumažinta kaina!
-10%
45,00 € 50,00 €
Turime

Geriamasis kolagenas sportuojantiems GOLD COLLAGEN ACTIVE 10x50ml

45,00 € 50,00 € -10%
Sumažinta kaina!