Gelinis nagų lakas Alessandro Striplac Peel Or Soak 8ml

18,95 €



Aprašymas

Alessandro Striplac Peel Or Soak - tai UV/LED unikalus gelinis lakas, saugantis natūralaus nago plokštelę. Lengvai nuimamas Peel-off aktivatoriaus pagalba. Nago plokštelė išlieka sveika ir  nepažeista. Lakas išlieka iki 3 savaičių. Šis lakas yra naudojamas su LED gelio lempa, 60-90 sekundžių. Naudojamas su Alessandro Top Coat  viršutiniu sluoksniu.

    

Savybės:

  • Išlieka iki 3 savaičių;
  • Greitas ir lengvas nuėmimas;
  • Pilnai pasidengia vienu sluoksniu;
  • Blizgesys išliekantis iki paskutinės dienos;
  • Atsparus įbrėžimams;
  • Apsaugo ir sustiprina natūralų nagą.

   

Naudojimas:

  1. Paruošiame nago plokštelę su poliruojančia dilde, nuriebaliname su Striplac Cleansing Pads – valomosiomis servetėlėmis
  2. Lakuojame pasirinkta spalva ir džioviname 60s LED lempoje
  3. Lakuojame Striplac Top Coat (viršutinis sluoksnis) ir džioviname 60s LED lempoje
  4. Nuimame lipnumą. Rekomenduojame Glossy Finish – priemonė užbaigimui.

   

Striplac lako nuėmimas:

  1. Patepkite nago kraštus, bei pačia nago plokštelę priemone – „Peel Off Activator“. Palaukite 5 min. Nuo nago krašto pradėkite kelti laką su atstumdėju, kol visai nulupsite.
    arba:
  2. Ant folijos pagalvėlių užtepkite nedidelį kiekį skysčio „Soak-Off Liquid“. Tada uždėkite išmirkytą pagalvėlę ant nago plokštelės ir tvirtai prispauskite foliją aplink pirštą, kad pagalvėlės nago plokštelę sudrėkintų priemonė. Palikite 5–10 min., kad lakas atšoktų ir jį pašalinti. Nepamirškite apie nagų priežiūrą. Norėdami baigti, naudokite „Care & Gloss Care Stick“!

Šį laką naudokite kartu su OSOM PROFESSIONAL HIBRIDINE LED LEMPA: https://garbane.lt/nagu-prieziura/9228-hibridine-uvled-gelio-lempa-osom-professional-48-w.html

Susiję produktai