Vyriškas matinis vaškas plaukams PREVIA Wax Matte 100ml

GB906366

21,25 €

25,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Vidutinio stiprumo modeliavimo vaškas. Matinio efekto. Pikantiškų natų, gintaro ir vandenyno gaivumos bei vaisių kvapo.

 
Naudojimas: nedidelį kiekį vaško paskirstyti delnų paviršiuje ir lengvai užtempti ant sausų plaukų, formuoti kaip pageidaujate.
Patarimas: dienos metu plaukai gali būti performuoti – produktas nepalieka likučių ar nuosėdų. Vidutinio stiprumo, matinis.

 

Tegul gaivumas jus užburia ir nuveda į atpalaiduojantį ir ramų mišką. Aromatinė Artemisia ir Eucalyptus banga skleidžia gėlių ir gintaro tonus per paslėptas kedro kalvas.

 
Arthemisia absinthium (pelynas) - augalas, turintis tonizuojančių savybių. Jo savybės leidžia atgaivinti odą, išvalyti galvos odą ir stimuliuoti mikrocirkuliaciją.

 

Vyrų linijos produktai yra praturtinti sertifikuotu organiniu pelyno ekstraktu, veikliuoju ingredientu, išgaunamu vandens pagrindu, be pridėto alkoholio,  glicerino ar bet kokio kito ekstragavimo tirpiklio, kad būtų užtikrinta maksimali kokybė, vientisumas ir natūralumas.

 

Ingredientai: Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cera Alba (Beeswax), Vinyl Caprolactam/VP/Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Petrolatum, Cetoleth-10, Stearic Acid, Ozokerite, Ceteareth-30, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Palmitic Acid, Copernicia Cerifera Cera (Carnauba Wax), Titanium Dioxide, Myristic Acid, Parfum (Fragrance), Panax Ginseng Root Extract, Artemisia Absinthium Extract, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool, Aminomethyl Propanol, Glycerin, BHT, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Susiję produktai

-10%
16,74 € 18,60 €

Šlapių plaukų efektą suteikianti formavimo pasta Elgon Affixx Elastic Paste

Šlapių plaukų efektą suteikianti formavimo pasta

16,74 € 18,60 € -10%
Sumažinta kaina!
-20%
14,79 € 18,49 €
Turime

Vaškas plaukams Keune STYLE FIBER WAX 125ml

14,79 € 18,49 € -20%
Sumažinta kaina!
-10%
12,15 € 13,50 €
-10%
13,50 € 15,00 €