Kūno sviestas su murumuru ir kmynais SOLIDU IT'S THYME 50g

GB586097

7,14 €

12,98 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Metas palepinti odą natūraliais sviestais ir eteriniais aliejais! Kietasis kūno sviestas IT’S THYME sukurtas gelbėti sausą odą nuo nemalonių pojūčių. Šis kūno sviestas suteikia ilgalaikį drėkinimą, mažina sudirgimus ir padeda saugoti odą nuo neigiamo aplinkos poveikio.

 

Kietasis kūno sviestas skirtas naudoti po dušo, kadangi jis maloniai tirpsta ant šiltos ir šiek tiek drėgnos odos, taip ją ramindamas ir drėkindamas. Pagal poreikį tepkite papildomą kiekį dienos metu. Kietos formos kūno svieste galime pilnai atskleisti visų mūsų parinktų išskirtinių aliejų poveikį odai, tačiau visiškai atsisakyti plastikinės pakuotės. IT‘S THYME svieste naudojami tik odai draugiški natūralūs aliejai ir sviestai, jame nėra dirbtinių (pagamintų iš naftos) drėkiklių ir kvapiklių.

 

Odai drėkinti ir minkštinti naudojame juodųjų kmynų aliejų, murumuru sviestą ir kokosų aliejaus trigliceridus. Ekologiškas juodųjų kmynų (Nigella Sativa) aliejus yra prisotintas antioksidantų, linolio rūgšties (vitamino F) ir timochinono, kuris žinomas kaip antioksidantas ir priešuždegiminė medžiaga. Šis aliejus padeda pašalinti nemalonius odos pojūčius, palaiko jos drėgmę ir stangrumą.

 

Egzotiškasis murumuru sviestas yra puikus minkštiklis ir drėkiklis, kuris gerina odos elastingumą, ramina ją ir padeda odai neprarasti drėgmės. Šis sviestas yra išgaunamas iš murumuru medžio, augančio Amazonės džiunglėse Brazilijoje ir Peru. Murumuru vaisiuose gausu vitaminų bei miristo, oleino ir linolio riebalų rūgščių. Kadangi murumuru sviestas išgaunamas iš nukritusių murumuru palmės vaisių, jo gamyba prisideda prie šių palmių saugojimo ir yra svarbus vietinių bendruomenių pajamų šaltinis. Mūsų naudojamas murumuru sviestas yra sertifikuotas etiško išgavimo sertifikatu (UEBT).

 

Kokosų aliejaus trigliceridai giliai drėkina ir maitina odą, nes juose natūraliai gausu maitinamųjų medžiagų ir antioksidantų. Trigliceridai suteikia odai šilko švelnumo ir ją intensyviai puoselėja, o murumuru, sviestmedžio ir kakavos sviestai sukuria apsauginį barjerą, kuris neleidžia odai prarasti drėgmės, kad kūno sviestas turėtų ilgalaikį efektą.

 

IT’S THYME kūno svieste esantys eteriniai aliejai turi priešuždegiminių, raminančių ir antioksidacinių savybių. Čiobrelių eteriniame aliejuje yra timolio ir borneolio, kurie pasižymi stipriomis antiseptinėmis savybėmis. Tai yra vienas iš stipriausių eterinių aliejų, todėl net ir mažas jo kiekis gali padėti gerinti odos būklę ir veikti antibakteriškai. Čiobrelių mišinys su pačulėmis, kedrais, greipfrutais ir citrinomis padeda stiprinti antioksidacinį poveikį ir užburia atpalaiduojančiu žolelių aromatu.

 

Ingredientai: Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Astrocaryum Murumuru Seed Butter (Murumuru Sviestas), Nigella Sativa Seed Oil (Juodųjų Kmynų Aliejus)*, Theobroma Cacao Seed Butter (Kakavos Sviestas)*, Butyrospermum Parkii Butter (Taukmedžio Sviestas)*, Limonene***, Citrus Limon Peel Oil (Citrinų E.A.)**, Citrus Paradisi Peel Oil (Greipfrutų E.A.)**, Thymus Satureioides Oil (Čiobrelių E.A.)**, Pogostemon Cablin Oil Leaf Oil (Pačiulių E.A.)**, Cedrus Atlantica Bark Oil (Kedrų E.A.)*/**, Hydrogenated Rapeseed Oil, Citral***.

Ekologiškas*
Eterinis aliejus**
Įeina į eterinių aliejų sudėtį***

Susiję produktai

-20%
24,00 € 30,00 €
Turime

Neriebus masažo aliejus Guam 200ml

Neriebus masažo aliejus

24,00 € 30,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-15%
34,00 € 40,00 €
Turime

Drėkinantis losjonas po deginimosi Australian Gold Forever After

Losjonas veidui ir kūnui skirtas tiek po įdegio procedūrų, tiek po kasdienio dušo.

34,00 € 40,00 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
17,28 € 20,33 €
Turime

Kremas kūnui su taukmedžio sviestu STYX Shea Butter 200ml

17,28 € 20,33 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
17,28 € 20,33 €
Turime

Kremas kūnui su kakavos sviestu STYX Cacao Butter 200 ml

Cacao butter

17,28 € 20,33 € -15%
Sumažinta kaina!
-10%
31,49 € 34,99 €
-20%
27,99 € 34,99 €
Turime

Drėkinantis kūno pienelis su augaliniais ekstraktais prieš odos senėjimą

Hempz Herbal Age Defying Moisturizer

27,99 € 34,99 € -20%
Sumažinta kaina!