Plaukų ir kūno priežiūros priemonių rinkinys Saryna KEY Body & Hair Oil Set

GB644141

Dėmesio: Paskutinė prekė!

41,65 €

49,00 €



Aprašymas

Plaukų ir kūno priežiūros priemonių rinkinys Saryna KEY „Set 2 Oils Damage Repair Body Oil & Hair Oil“

Plaukų ir kūno priežiūros priemonių rinkinį sudaro: atstatomasis plaukų aliejus su taukmedžio sviestu Saryna KEY „Damage Repair Pure African Shea“, 110 ml ir kūno odos aliejus su taukmedžio sviestu Saryna KEY „Dry Body Oil Instant Softness“, 110 ml.

   

1. Atstatomasis plaukų aliejus su taukmedžio sviestu Saryna KEY „Damage Repair Pure African Shea , 110 ml

Priemonė atkuria plauko struktūrą iš vidaus, todėl plaukai tampa stipresni. Keratino proteinai ir aminorūgštys stiprina plaukus ir užtikrina jų žvilgesį. Priemonė yra labai lengva ir greitai įsigeria į plaukus. 

 

Naudojimas: išspauskite priemonės ant plaukų ir tolygiai paskirstykite. Naudokite tiek prieš formuodami šukuoseną, tiek po to. Galite naudoti kasdien. Tepkite ant sudrėkintų arba sausų plaukų.

 

 

2. Kūno odos aliejus su taukmedžio sviestu Saryna KEY „Dry Body Oil Instant Softness“, 110 ml

Priemonė akimirksniu prisotina odą antioksidacinių savybių turinčiu taukmedžio sviestu, alyvuogių ir jojobos aliejais. Šie maitinamieji aliejai sulaiko drėgmę taip užtikrindami kūno odos drėkinimą visą dieną. Aliejaus sudėtyje esantis vitaminų kompleksas suteikia odai glotnumo, ji tampa švelnesnė.

 

Naudojimas: priemonę tolygiai išspauskite ant kūno ir švelniai įmasažuokite. Tepant jautrias kūno vietas, rekomenduojama aliejų purkšti į delnus ir tik tuomet įmasažuoti į odą.

 

 

„Saryna KEY“ - plaukų ir kūno priežiūros produktai su grynu Afrikiniu sviestmedžio sviestu - sveikai atrodančiam plaukų grožiui.

Susiję produktai

-25%
64,50 € 86,00 €
-25%
65,25 € 87,00 €
Turime

Plaukus stiprinantis rinkinys ICON CURE šampūnas, kondicionierius,

Plaukų priežiūros linija, sukurta atgaivinti ir pamaitinti plaukus iš vidaus. CURE rinkinio pagalba Jūs galite pagerinti savo plaukų būklę: sušvelninti ir suminkštinti nesuvaldomus plaukus, taip pat suteikti apimties ir tankumo ploniems plaukams.

65,25 € 87,00 € -25%
Sumažinta kaina!
-45%
50,00 € 90,90 €