Atkuriamasis plaukų šampūnas su keratinu Schwarzkopf Professional BlondMe Keratin Restore Shampoo 250ml

GB004388

13,50 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Šio šampūno pagalba neutralizuosite nepageidaujamus atspalvius ir šviesių plaukų pH lygį po plaukų dažymo. Maitinamieji ingredientai subalansuoja plaukų struktūrą ir suteikia šviesiems plaukams dar daugiau neprilygstamo švytėjimo. Sudėtyje esantys daržovių baltymai suteikia plaukams tvirtumo. Plaukams ypatingai reikalingi baltymai, kad galėtų gaminti keratiną, kuris yra sudedamoji plauko dalis.

 

Šampūnas papildytas itin vertingais bolivinės balandos proteinais, kurie pasižymi beveik idealia aminorūgščių proporcija plaukams. Bolivinėje balandoje esatys baltymai maitina plaukus, jie tampa minkšti ir blizgantys. 8 pagrindinės amino rūgštys padeda didinti plaukų apimtį ir daro juos lengviau šukuojamus. Antioksidantai esantys bolivinės balandos sudėtyje padeda plaukus apsaugoti nuo pavojingų UV spindulių.

 

Šampūno sudėtis praturtinta tokiais vertingaisiais ingredientais kaip medus, šafranas ir baltosios arbatos ekstraktas. Medus – tai vienas iš vertingiausių sveikatai natūralių produktų, turtingas vitaminų, mineralų ir amino rūgščių, dėl to jis yra puiki odą ir plaukus maitinanti priemonė. Medus teigiamai veikia plaukų struktūrą, padėdamas išlaikyti drėgmę juose, todėl ypač tinka sausų ir pažeistų plaukų priežiūrai. Išskirtiniai ingredientai, tokie kaip šafranas, baltosios arbatos ekstraktas turi didelį antioksidantų kiekį, o juose esantys aktyvūs ingredientai gali prasiskverbti į giliausius plauko sluoksnius ir tokiu būdu pagerinti plauko struktūrą. Ramunėlių ekstraktas  ramina galvos odą, skatina plaukų augimą, gerina apsaugines savybes. Šis ekstraktas yra vienas plačiausiai naudojamų augalinių ekstraktų ir pasižymi minkštinančiu, tonizuojančiu, antioksidantiniu bei priešuždegiminiu poveikiu. Medetkų ekstraktas – ramina, puoselėja galvos odą, maitina ir suteikia blizgesį jūsų plaukams. Galiausiai eterinis citrinos aliejus suteikia plaukams natūralų spindesį ir nuostabų citrusinių vaisių aromatą. Gaivus citrinos aromatas suteiks jums gera nuotaika. Šio šampūno dėka plaukai užpildomi drėgme, tampa švelnūs, blizga ir sveikai atrodo.

 

Naudojimas: įmasažuokite į drėgnus plaukus. Kruopščiai išskalaukite.

Susiję produktai

-15%
14,62 € 17,20 €
Turime

Šampūnas su keratinu CHI Keratin Reconstructing Shampoo

14,62 € 17,20 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
11,05 € 13,00 €
Turime

Drėkinamasis šampūnas normaliems ir sausiems plaukams Saphira Mineral

11,05 € 13,00 € -15%
Sumažinta kaina!
-20%
15,59 € 19,49 €
Turime

Šampūnas su keratinu KEUNE Care Line KERATIN SMOOTH

15,59 € 19,49 € -20%
Sumažinta kaina!
-15%
11,05 € 13,00 €
-10%
11,34 € 12,60 €
-25%
64,03 € 85,37 €
Prekė galima su skirtingais pasirinkimais

Rinkinys nepaklusnių plaukų priežiūrai KEUNE Care Line KERATIN SMOOTH

64,03 € 85,37 € -25%
Sumažinta kaina!