Liposominis serumas Sesderma Snailas Liposomal Serum 30ml

GB210582

41,22 €

45,80 €



Aprašymas

SNAILAS produktų linija, dėka ypatingų veikliųjų medžiagų ir sraigių sekreto patalpinto liposomose, skirta odos senėjimo priežiūrai. Ypatingai rekomenduojama brandžiai odai, norit sumažinti raukšles, dėmes, odos suglebimą, dehidrataciją ar odos šiurkštumą. Padeda sumažinti randus (po aknės, vėjaraupių, hipertrofinius randus), strijas, šviesina dėmes (po nudėgimų, skiepų, saulės, vėjaraupių, aknės ir t.t.). Sraigių sekretas išgaunamas iš paprastų arba Cryptomphalus aspersa sraigių ir padeda sraigėms atstatyti pažeistą kiautą. Ši natūrali medžiaga dėl savo regeneracinio ir antioksidacinio poveikio liaudies medicinoje žinoma jau nuo seniausių laikų. Sraigių sekretas išgaunas kruopštaus proceso metu, laikantis griežtų taisyklių, taip užtikrinant visas būtinas fizines, chemines ir mikrobiologines sąlygas. Taip išgaunamas grynas, be priemaišų, biologiškai aktyvus sekretas, kuris vėliau yra patalpinamas liposomose. Šios novatoriškos technologijos dėka veikliosios medžiagos prasiskverbia į gilesnius odos sluoksnius ir užtikrinamas efektyvesnis veikimas. SNAILAS yra veiksmingas antioksidacinių medžiagų derinys su sraigių sekretų, ferulo rūgštimi, retinoliu, siliciu, šilkverpių lėliukių ekstraktas, tikrojo vynmedžio (resveratrolio) ekstraktu ir glikozaminoglikanais. Visų šių biologiškai aktyvių ingredientų sąveika skatina antioksidacinį, regeneruojamąjį, atstatomąjį ir restruktūrizuojamąjį poveikį. SNAILAS serumas suteikia įvairovę procedūroms, nes užtikrina visus odos poreikius. *Dienos metu rekomenduojama kartu naudoti priemones su SPF30 filtrais.

  

 

Veikliosios medžiagos: Sraigių sekretas, hidrolizuoti sojos baltymai, proteoglikanai, glikozaminoglikanai, azijinės centelės ekstraktas, erškėtrožių aliejus, organinis silicis, šilkverpių lėliukių ekstraktas, ferulo rūgštis, niacinamidas, resveratrolis, retinolis.

 

Naudojimo būdas: Tepkite produktą, švelniai įmasažuodami, kol visiškai įsigers. Pradekite naudoti produktą kas antrą dieną, kol oda pripras. Tada pradėkite didinti naudojimo dažnį. Naudokite prieš įprastas procedūras ryte ir vakare.

 

Priemonės su retinoliu nerekomenduojamos besilaukiančioms ir maitinančioms.

Susiję produktai

-15%
44,37 € 52,20 €
-20%
26,00 € 32,50 €
-15%
133,66 € 157,25 €
-15%
68,85 € 81,00 €

Drėkinamasis-atstatomasis koncentratas Germaine de Capuccini Glycocure 50

Synergyage

68,85 € 81,00 € -15%
Sumažinta kaina!