Kremas nuo strijų su glikolio rūgštimi Guam 150ml

GB172372

25,60 €

32,00 €



Aprašymas

Guam Kremas nuo strijų su glikolio rūgštimi efektyviai mažina esamas strijas ir apsaugo nuo naujų atsiradimo.

 

Kremo formulė turtinga unikaliais didelio aktyvumo ingredientais, saugančiais odos struktūrą ir skatinančiais jungiamojo audinio regeneraciją, aktyvinančiais kolageno ir elastino sintezę. Kremas giliai drėkina odą ir ilgam padeda palaikyti optimalų jos drėgnumą. Rezultatas – padidėjęs odos stangrumas, elastingumas ir spalva, strijos tampa mažiau pastebimos. Naudojimo sritys: klubai, sėdmenys, pilvas, krūtinė, rankos.

 

AKTYVIEJI KOMPONENTAI: 

 
Dumbliai GUAM: kovoja su laisvaisiais radikalais, mažina poodinių riebalų sankaupas ir odos nukarimą.

 
Raudonųju dumblių Gelidium Sesquipedale hidroglikolio ekstraktas: dėl sudėtyje esančių mineralų, mikroelementų ir amino rūgščių šis ekstraktas gerina odos drėkinimą, užtikrina jos elastingumą ir minkštumą. Tai puikus remineralizuojamasis ir atgaivinamasis agentas.

 
Glikolio rūgštis: alfa hidrorūgštis. Skatina odos tonuso, glotnumo ir stangrumo atsikūrimą, strijų panaikinimą ir pašviesinimą.

 
Bioaktyvus dumblių GUAM ekstraktas: Antioksidacinės šio ekstrakto savybės daugiau nei 3 kartus viršija tradicinių ekstraktų aktyvumą.

 
Pantenolio hidroglicerino ekstraktas, Marrubion vulgare, Palmitoyl tripeptide-5: saugo odos ląstelių struktūrą ir atkuria pažeistą ekstraląstelinę matricą.

 
Grybo Genoderma Lucidum (Reishi) ekstraktas: turtingas tritepenais, beta gliukanais ir FIP (grybeliniu imunomoduliaciniu baltymu), padeda pagerinti odos vientisumą ir palaikyti optimalų odos drėgnumo lygį.

 

Naudojimas: Pakankamą kiekį kremo užtepti ant probleminių zonų ir lengvai masažuoti, kol visiškai įsigers. Rekomenduojama naudoti 2 kartus per dieną – ryte ir vakare.

 

Dėmesio! Tik išoriniam naudojimui. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Iš karto po kremo panaudojimo saugoti odą nuo saulės ir UV spindulių.

  

Patikrinta dermatologų.

Susiję produktai

-20%
27,20 € 34,00 €
Turime

Kremas nuo strijų kūnui ir krūtims GUAM 200ml

Kremas nuo strijų kūnui ir krūtims

27,20 € 34,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-15%
43,35 € 51,00 €
-10%
32,13 € 35,70 €
Turime

Maitinamasis aliejus nuo strijų su šalavijumi GMT Beauty Mama Care No

32,13 € 35,70 € -10%
Sumažinta kaina!
-5%
14,25 € 15,00 €