KEENWELL Antioksidacinė visapusiškai apsauganti veido kaukė su vitaminu C Oxidance Antioxidant Face Mask

28,50 €



Aprašymas

Prabangi veido kaukė su vitaminu C+C pasižyminti antioksidaciniu poveikiu. Padidina drėgmės kiekį odoje ir suteikia jai elastingumo. Pagerina odos būklę, skaistina odą ir lygina jos toną.

  • Vitaminas C tai askorbo rūgšties ir ciklodekstrino kompleksas. Veikia kaip efektyvus antioksidantas, atgaivina ir stimuliuoja kolageno sintezę, gali padėti sumažinti raukšles ir suvienodina odos tonusą.
  • OxylastilTM PH polipeptidai veikia kaip senėjimą mažinanti, energizuojanti, stimuliuojanti ir atstatanti priemonė. Šis peptidų kompelksas skatina kolageno sintezę, užtikrina ląstelių aprūpinimą deguonimi ir apsaugo nuo deguonies trūkumo sukelto ląstelių senėjimo.
  • D-Pantenolis 75% yra laikomas daugiafunkciniu kosmetikos ingredientu. Pantenolis skatina ląstelių mitozinį aktyvumą (ląstelių regeneraciją), epitelizacijos ir granuliacijos pagreitinimu po įvairių nudegimų, egzemos opų, radioterapijos ir plastinių operacijų. Taip pat yra veiksminga medžiaga paaktyvėjus uždegiminei reakcijai, kuri palengvina niežėjimą bei suteikia apsaugą nuo amoniako sukeliamų bėrimų.
  • ABS taukmedžio sviesto ekstrakte gausu specifinių medžiagų, apsaugančių odą nuo klimato kaitos, aplinkos taršos ir UV spinduliuotės. Tai suteikia odai unikalių raminančių, regeneruojančių ir apsauginių savybių.
  • Vitaminas A – retinolis, skatinantis ląstelių regeneracijos procesus.
  • Vitaminas E: tokoferolis, turintis antioksidacinių savybių.
  • Seamollient® tai dumblių ekstraktas, kuriame gausu didelės molekulinės masės polisacharidų, kurie sudaro drėgmę sulaikančią plėvelę odos paviršiuje ir suteikia odai glotnumo.

Naudojimas

Nuprauskite ar nuvalykite veido odą. Tepkite kaukę pirštų galiukais tolygiai paskirstydami ant veido. Venkite akių srities ir gleivinių. Po 10-15 minučių, nuplaukite vandeniu. Naudokite 2 kartus per savaitę.

Susiję produktai

-20%
4,80 € 6,00 €
Turime

IncaRose Vienakartinės Bio-Kaukės veidui Bio-mask

4,80 € 6,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-15%
15,22 € 17,90 €
Turime

SKEYNDOR Drėkinanti veido kaukė Hydratant Mask Cream 50ml

Essential Line

15,22 € 17,90 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
15,22 € 17,90 €
Turime

SKEYNDOR Normalizuojanti kaukė Normalising Mask Cream 50ml

Essential Line

15,22 € 17,90 € -15%
Sumažinta kaina!