Skaistinantis veido serumas su niacinamidu (3%) ir azelaino rūgštimi BIOCOS Radiance Boost Face Serum 30 ml

GB181471

Dėmesio: Paskutinė prekė!

21,51 €

23,90 €



Aprašymas

Natūralus veido serumas pigmentuotai, pavargusiai, papilkėjusiai, bėrimų kamuojamai, tonusą praradusiai odai. Serumo sudėtyje esantys drėkikliai bei augaliniai ekstraktai gali padėti mažinti hiperpigmentaciją, paskaistinti odą. Tinka visų tipų odai.

      

  •        Bioaktyvių medžiagų kompleksas švytinčiai odai
  •        5% niacinamido ir hialurono rūgšties sinergija
  •        azelaino rūgšties

                     

Skaistinamasis veido serumas su NIACINAMIDU ir AZELAINO RŪGŠTIMI  švytinčios ir sveikos odos receptas

    

Kuo šis produktas ypatingas?

     

Odos gebėjimai atsinaujinti su laiku mažėja, o tam įtakos turi žalingi aplinkos veiksniai, oksidacinė tarša. Skaistinamojo veido serumo sudėtyje esančių vitamino B, azelaino rūgšties bei natūralių augalinių ekstraktų kompleksas padės pašviesinti pigmentines dėmeles, odos patamsėjimus, sulyginti odos atspalvį, pamažinti randelius.

      

Kokiai odai skirtas?

      

Serumą rekomenduojame pigmentuotai, pavargusiai, papilkėjusiai, bėrimų, aknės kamuojamai, tonusą praradusiai odai, brandžiai, odai.

     

Kaip naudoti?

     

Įmasažuokite kelis lašelius serumo į švariai nuvalytą, hidrolatu sudrėkintą odą. Po serumo naudokite kremą, kitą serumą ar augalinį aliejų.

     

Aktyviosios medžiagos:

      

  • Niacinamidas (vitaminas B3) - yra efektyvus mažinant pigmentines dėmes po įvairių uždegimų, bėrimų, vizualiai mažina porų dydį, gerina odos tekstūrą.
  • Azelaino rūgštis - veikia priešuždegimiškai, padeda valyti poras ir kovoti su odos bėrimais, mažinti hiperpigmentaciją.
  • Drėkiklių kompleksas - Sodium lactate ir hialuronas - palaiko odos drėgmės balansą ir yra įrodyta, kad vitaminas B geriau įsiskverbia į oda, kai yra naudojamas su hialuronu.
  • Saldymedžio, meškauogių, saulučių ekstraktai padeda kovoti su hiperpigmentacija.