Lašinamas automobilio kvapo papildymas Aromatic 89 "Infinity flow" Car Air Freshener Drops 10 ml

GB646087

8,80 €

11,00 €



Aprašymas

Viršutinės natos: Laimas, Citrina.

Vidurinės natos: Tuberoza, Citrina, Jazminas, Vilkdalgis.

Apatinės natos: Kava, Migdolas, Šokoladas, Gintaras, Miško natos.

        

Jūsų pamėgtas automobilio gaiviklis į groteles dabar nenustos skleisti norimą aromatą, kai tik to panorėsite! Vos keli kvapo papildymo lašeliai ant kvapo kapsulės akimirksniu pratęs aromatingus malonumus. Mėgstamiausi kvapai juntami vos tik įstačius gaiviklį į groteles, o įjungus šiltesnę oro srovę aromatai tik sustiprės.

           

Jeigu turite mylimą kvapą, tai šis automobilio kvapo į groteles papildymo skystis nepaliaus džiuginti aromatais, kada tik to panorėsite. Prabangus aromato aliejinio pagrindo 10 ml. skysčio leis jums kaskart grįžti į aromatų pasaulį. Dabar galėsite mėgautis savo mėgstamais kvapais bet kuriuo metu! Šis automobilio kvapo papildymo skystis gaminamas iš aukštos kokybės aliejų, užtikrinant ilgalaikį ir intensyvų aromatų išliekamumą.

            

Su mumis jūsų kelionės taps ne tik komfortiškesnės, bet ir kvapniomis bei įsimintinomis. Pasinerkite į aromatų pasaulį ir suteikite savo automobiliui ypatingą žavesį su mūsų prabanguoju lašinamu automobilio kvapu.

Naudojimas

Vos keletą lašų pasirinkto aromato tiesiai ant specialios kvapo kapsulės ir Jūsų automobilis vėl pradės plazdeti išskirtinais kvapais. Pakaks 5-15 lašų, pagal norimo kvapo intensyvumą. 

Susiję produktai