Kvepalai moterims Aromatic 89 Fréléme Eau De Parfum 50 ml

GB134505

71,20 €

89,00 €



Aprašymas

FRÉLÉME - tai kvapas, kuris yra toks pat ryškus, kaip ir juo kvepianti moteris. Gamtos įkvėpti FRÉLÉME kvepalai yra susiję su laisve - laisve būti tuo, kas esi, visu savo grožiu!

      

Viršutinės natos: kalabrijos bergamotė, kardamonas

Vidurinės natos: gvajako mediena, žibuoklė, vandens natos

Apatinės natos: sandalmedis, gintaras, kedras

        

Būk spinduliuojanti ir laisva!

         

Tai moto, kuris paskatino sukurti šiuos kvepalus moterims – FRÉLÉME.

          

FRÉLÉME - tai pasitikėjimo įkvėptas aromatas, skirtas šiuolaikinei moteriai mylinčiai save. Kiekvienas kvepalų buteliuko papurškimas sukuria vis naują aromatingą istorijos pradžią, kuri yra kupina laisvės ir žaismingumo. 

           

Pirmiausia, Tu pajunti Bergaminio citrinmedžio ir kardamonų natų duetą. Tai ryškus, gaivus citrusinių vaisių ir prieskonių mišinys, kuris neabejotinai privers Tave nusišypsoti! Vidurinėse natose slepiasi Gvajoko medžio ir žibuoklių žiedų aromatai, kurie papuošia Tave švelniu saldumu. Galiausiai, bazinės natos viską sujungia - sandalmedžio, gintaro ir kedro derinys susimaišo su anksčiau minėtais aromatais ir sukuria išskirtinį prabangos pojūtį.

                 

Įkvėpk šiek tiek išskirtinio FRÉLÉME aromato ir pajusk kaip pasaulis atsiveria prieš Tave. Spinduliuok ir mėgaukis laisve!

Sudėtis

Ethanol, ISO GAMMA SUPER, Cedryl Acetate, Ethyl Linalol, 2,2,6-trimethyl-?-propylcyclohexanepropanol, ?-hexylcinnamaldehyde, Benzyl salicylate, Orange sour ext., Cashmeran, (Z)-3-hexenyl salicylate, Lemon ext., Isolongifolanone, Linalyl acetate, Linalool, Guaiyl Acetate, Bergamot ext., 3-p-cumenyl-2-methylpropionaldehyde, Coumarin, Citronellol, 1,3-Benzodioxole-5-Propanal, Geranyl acetate, Hexyl salicylate, 3-(4-tert-butylphenyl)propionaldehyde, p-methoxybenzyl acetate, Piperonal, 3,5,6,6-tetramethyl-4-methyleneheptan-2-one, Beta-Damascenone.

Susiję produktai

-5%
19,95 € 21,00 €
Turime

THERME Moteriški kvepalai Mystic Rose Eau de Parfum 30ml

19,95 € 21,00 € -5%
Sumažinta kaina!
-5%
21,37 € 22,50 €
Turime

THERME Kvepalai Therme Zen White Lotus 30 ml

Su Therme Zen White Lotus kvepalais galėsite mėgautis ramiu, raminančiu baltojo lotoso kvapu dar ilgiau.

21,37 € 22,50 € -5%
Sumažinta kaina!
36,99 €
Prekė galima su skirtingais pasirinkimais

Zlatan Ibrahimovic Tualetinis vanduo moterims Myth Bloom

36,99 €