Plaukus stiprinantis rinkinys ICON CURE šampūnas, kondicionierius, purškiklis

Plaukų priežiūros linija, sukurta atgaivinti ir pamaitinti plaukus iš vidaus. CURE rinkinio pagalba Jūs galite pagerinti savo plaukų būklę: sušvelninti ir suminkštinti nesuvaldomus plaukus, taip pat suteikti apimties ir tankumo ploniems plaukams.

Smulkiau

65,25 €

87,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Visi plaukai turi savitą sandarą. Vieni ploni, kiti garbanoti ar banguoti, dar kiti – tiesūs. Plaukai gali būti nepastovūs. Jie gali būti stori ir nepaklusnūs ar sunkūs ir suvaldomi. Jie gali būti tokie, kokie Jums patinka, ar priešingai – tokie, kuriuos Jūs norite pakeisti. Su Chiara Cure, Jūs galite valdyti sandaros balansą, sušvelninti ir suminkštinti nesuvaldomus plaukus, suteikti apimties ploniems plaukams. Kad ir kokie būtų Jūsų plaukai, Cure padės jums juos suvaldyti ir padaryti juos tokius, kokių norite.

 

Rinkinį sudaro:

  • „Cure by Chiara“ regeneruojantis šampūnas RECOVER, 250 ml;

Skatina sveikesnių plaukų augimą. Specialus vitaminų ir mineralų mišinys ramina, švelnina ir palaiko PH pusiausvyrą. Tinka ir dažytiems plaukams. Muiluokite drėgnus plaukus ir galvos odą, po to gerai išskalaukite. Procedūrą pakartokite.

  • „Cure by Chiara“ gaivinamasis kondicionierius REVITALIZE, 250 ML;

REVITALIZING kondicionierius praturtintas vitaminais ir mineralais, maitinančiais plaukus, raminančiais odą ir subalansuojantis pH lygį, saugantis ir atnaujinantis plaukų spalvą, neapsunkinantis ir neriebinantis plaukų. Šis kondicionierius unikalus tuo, kad jį galima naudoti tiek prieš šampūno naudojimą, tiek po.

  • „Cure by Chiara“ stiprinantis purškiklis THE SPRAY, 250 ml.

  

Naudojamas: ant rankšluosčiu nusausintų išplautų plaukų. Ramina, drėkina ir atstato pažeistus plaukus. Nenuplaunamas.