Sienna X Veido prausimosi losjonas The Cleansing Lotion

31,00 €



Aprašymas

Veido prausimosi losjonas puikiai pašalina nešvarumų pėdsakus iš jūsų porų ir kartu palaiko odos drėgmės lygį. Dermatologiškai patikrintas ir kliniškai įrodytas valomasis losjonas tinka net jautriausiai odai. Praturtintas jūsų odai maloniomis sudedamosiomis dalimis, įskaitant organinį kokosų aliejų, kuris intensyviai drėkina, ir taukmedžio sviestą, kuriame yra vitaminų A ir E. Saldžiųjų migdolų aliejus papildo jūsų odą, o putonių sėklų aliejus sulaiko drėgmę ir yra prisotintas antioksidantų. 

Naudojimas

Užtepkite didelį kiekį produkto ant drėgnos odos ir sukamaisiais judesiais masažuokite, kad išvalytumėte ir pašalintumėte nešvarumus. Gerai viską nuplaukite šiltu vandeniu.

Sudėtis

Aqua (Water), Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glyceryl Stearate SE, Candelilla Cera, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Sodium Stearoyl Glutamate, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Xylitol, Dehydroacetic Acid, Linalool, Alpha-isomethyl Ionone, Benzyl Cinnamate, Sodium Hydroxide, Citric Acid.