Losjonas nuo plaukų slinkimo DSD DELUXE Dixidox de Luxe Science-7 de Luxe Lotion 3.4.5A 3x35ml

GB116145

48,45 €

57,00 €



Aprašymas

Biologinis ekstraktas, gaunamas iš galvijų placentos, stiprina plaukus ir padidina epitelio ląstelių deguonies suvartojimą. Puikiai drėkina odos audinius ir epidermio ląsteles. Vitaminai C, E, biotino, pantenolio, inozitolio ir kaštonų ekstrakto komponentai žinomi dėl savo antioksidacinių, drėkinančių ir apsauginių savybių. Vitaminai B1, B2, B6, B12, pantenolis ir nikotinamidas reguliuoja odos riebalinių liaukų veiklą, taip pat drėkina plaukus ir galvos odą. Mineralų ir proteinų kompleksas yra unikalus dermofilinis kompleksas, kuris susideda iš magnio, geležies, cinko, vario ir silicio. Cinkas mažina riebalinių liaukų sekreciją, slopindamas 5-alfa-reduktazės fermentą, dalyvaujantį dehidrotestosterono gamyboje ir padeda išvengti folikulų keratinizacijos (kietėjimo). Sabalpalmės ekstrakte yra angliavandenių, flavonoidų, fitosterolių, riebalų komponentų, taninų, aminorūgščių, eterinių aliejų ir dervų. Jie pasižymi uždegimą slopinančiu poveikiu ir antiandrogeninėmis savybėmis.

 

Naudojimas: prieš naudojimą, gerai suplakite. 2 ml. mišinio tepkite ant sausos ar drėgnos galvos odos. Paskirstykite priemonę, švelniai masažuodami. Nenuskalaukite. Naudokite kasdien. Minimalus rekomenduojamas priemonės naudojimo kursas yra 3 mėnesiai.

 

Dėmesio - visi gydomieji losjonai yra praturtinti veikliosiomis medžiagomis, kurios turi gydomųjų savybių taigi normalu, kad po naudojimo gali atsirasti šildomasis arba šaldomasis pojūtis, o priemonei patekus ant odos, gali atsirasti paraudimų.

 

„DSD” - sveikai atrodantys plaukai nuo šaknų iki pat galiukų.

 

Ingredientai: AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT, PLACENTAL PROTEIN, THIAMINE HCl, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, RETINYL PALMITATE, PANTHENOL, INOSITOL, CARBOXYETHYL AMINOBUTYRIC ACID, BIOTIN, AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, RIBOFLAVIN, PYRIDOXINE, FAEX (YEAST) EXTRACT, SACCHAROMYCES/COPPER  FERMENT, NIACINAMIDE, SACCHAROMYCES/IRON FERMENT, SACCHAROMYCES/SILICON FERMENT, SACCHAROMYCES/ZINC FERMENT, SACCHAROMYCES/MAGNESIUM FERMENT, ETHOXYDIGLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM SUCCINATE, GLYCERIN, SODIUM BENZOATE, CHLORPHENESIN, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL,  CI 16255, CI 28440, CI 19140.

Susiję produktai

-20%
15,92 € 19,90 €
Turime

INDOLA Plaukų augimą skatinantis losjonas ampulėse Indola Root Activating

Hairgrowth lotion

15,92 € 19,90 € -20%
Sumažinta kaina!