Milk_shake Maitinantis plaukus šampūnas Integrity System Nourishing

17,50 €



Aprašymas

Šampūnas maitinantis plaukus Milk_Shake Integrity skirtas naudoti visų tipų plaukų priežiūrai, švelniam galvos odos ir plaukų valymui.  Šampūnas apsaugo plaukų spalvą, maitina ir drėkina bei kondicionuoja plaukus. Priemonė sušvelnins plaukus, suteiks blizgesio ir suminkštins garbanas.

  • Glicerinas – padeda kovoti su pasišiaušusiais plaukais, prasiskverbia į plaukus ir drėkina juos iš vidaus, sukuria apsauginę plaukų plėvelę, taip saugodamas juos nuo plaukų galiukų skilinėjimo. Drėkinamoji sudedamoji medžiaga, įsiskverbia giliai į plauką ir atstato natūralią plauko drėgmės pusiausvyrą.
  • Argano aliejus - turi didelį kiekį vitamino E kuris yra labai naudingas galvos odai ir plaukams. Vitaminas E skatina sveiko plauko augimą, kadangi jis veikia kaip antioksidantas ir pamaitina ląsteles. Argano aliejus turi galvos odą drėkinančių savybių, skatina sveikų plaukų augimą, stiprina plaukus. Aliejus taip pat suteikia gydymą ypač ploniems ir lūžinėjantiems plaukams, užkerta kelią pleiskanų atsiradimui. Pasižymi atstatančiomis savybėmis po chemikalų padarytos žalos. Padaro plaukus žvilgančius, minkštus ir lengviau paklūstančius, mažina galiukų išsišakojimus.
  • Murumuru sviestas - itin naudingas garbanotiems, banguotiems plaukams, dėl plaukus minkštinančių savybių. Murumuru drėkina ir palaiko drėgmę plaukuose, neleidžia šiauštis, pabrėžia garbanas. Sviestas yra artimas plaukų skaiduloms, padeda atstatyti pažeistus plaukus, atstato natūralų elastingumą. Suteikia maitinančią apsaugą, saugo nuo šiaušimosi, padeda susitvarkyti net su labiausiai nepaklusniais plaukais, suteikia jiems švelnumo ir spindesio.

Naudojimas

Paskirstykite ant drėgnų plaukų ir pamasažuokite, nuskalaukite. Jei reikia, pakartokite dar kartą.

Sudėtis

Aqua (Water), Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Cetyl Betaine, Disodium 2-Sulfolaurate, Styrene/Acrylates Copolymer, Glycerin, Polyquaternium-10, Coco-Glucoside, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Argania Spinosa Kernel Oil, PEG-120 Methyl Glucose Trioleate, Propylene Glycol, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum (Fragrance).

Susiję produktai

-20%
2,39 € 2,99 €
Turime

KEUNE Dozatorius pompa 1000 ml pakuotėms

2,39 € 2,99 € -20%
Sumažinta kaina!
-15%
49,30 € 58,00 €
Turime

MACADAMIA Ypač drėkinamasis šampūnas sausiems, pažeistiems plaukams

49,30 € 58,00 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
14,36 € 16,90 €