Veido kremas su deguonimi Germaine de Capuccini EXCEL THERAPY O2 POLLUTION 50ml

GB002925

51,08 €

63,85 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Mūsų oda kasdien susiduria su daugiau kaip 300 teršalų šaltinių. Todėl „Germaine de Capuccini“ sukūrė galingą ginklą prieš teršalų mums daromą žalą ir pateikė bendrą sprendimą, apsaugantį nuo urbanizacijos sukeltų veiksnių, kasdien žalojančių mūsų odą. Naujos kartos nuo teršalų saugančios priemonės skirtos tam, kad oda kasdien jaustųsi gerai.

 

Priemonė apsauganti odą nuo keturių rūšių teršalų: oro, saulės, buitinių ir skaitmeninių. Įspūdingas sudedamųjų medžiagų derinys suteikia veido odai didelę dozę deguonies, taip pat stiprina jos apsaugines galias ir suaktyvina odos vidines regeneracines savybes. Kremas pamaitina odą, suteikia šilkinį švelnumą ir iškart užtikrina komfortą, kurio reikia sausai odai. 

  

Odos tipas: Normaliai ir sausai veido odai.

  

Naudojimas: Nedidelį kiekį kremo tepkite ant švarios, nuvalytos odos ryte ir vakare. Norėdami lengvesnės tekstūros produkto ir atsižvelgdami į odos poreikius, galite rinktis EXCEL THERAPY O2 POLLUTION emulsiją su deguonimi.

 

Veikliosios medžiagos

  • Citokinai. Maži baltyminiai fragmentai, reguliuojantys odos ląstelių funkcijas. Jie nustato odos problemas ir duoda ląstelėms signalą, skatinantį sintetintį tuo metu trūkstamus komponentus. Atstato jos sveiką būklę, apsaugo ją.
  • Deguonis. Gerina odos medžiagų apykaitą, didna energijos lygį ląstelėse, skatina kolageno gamybą ir natūralius regeneracijos procesus. Suteikia skaistumo, gyvybingumo, apsaugo nuo neigiamo aplinkos poveikio.
  • Triguba apsauga nuo taršos ir "Blue Light" skydas. Apsaugo odą nuo mokslininkų nustatytų taršos šaltinių bei naujai atrastos elektroninės taršos.
  • „MPC-Defense“ kompleksas. Pažangus kompleksas, pagamintas iš biologiškai veikliųjų daugiafunkcių citokinų, kurie tinkamai ir individualiai veikdami atkuria tarpląstelinę sąveiką. Jie veikia kartu su pažangiosiomis lipidinėmis nanostruktūromis, kurios palaiko citokinų įsiskverbimą.

Specifikacijos

Odos poreikiai Papilkėjusiai, gyvybingumą praradusiai odai