Kelioninis rinkinys dažytiems plaukams CHI Essentials Kit 4vnt

GB864376

19,55 €

23,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

CHI Infra – pirmoji priemonių linija, sukurta naudojant CHI 44 keramikos kompleksą, susidedantį iš 44 mineralinių komponentų ir vitaminų. Priemonės maitina, drėkina ir atkuria nualintus plaukus. 

 

Rinkinį sudaro:

  • Infra plaukų šampūnas 50ml. Drėkinamasis, stiprinamasis CHI Infra plaukų šampūnas švelniai išplauna plaukus ir atstato drėgmės balansą. Šampūną rekomenduojama naudoti po plaukų dažymo.
  • Infra Treatment plaukų kaukė 59ml. CHI Infra kaukė drėkina, suteikia elastingumo bei atgaivina pažeistus, chemiškai paveiktus plaukus. Apsaugo plaukus nuo nepageidaujamo karščio poveikio neapsunkindama plaukų. Šilko molekulės įsiskverbia į plauko vidų ir atstato jį iš vidaus. Plaukai tampa stiprūs, elastingi, švelnūs tarsi šilkas, lengvai formuojami ir nepaprastai žvilgantys.
  • Stipri apsauga nuo karščio 44 Iron Guard purškalas 59ml. Purškiklis skirtas apsaugoti plaukus nuo žalingo karščio poveikio. Puikiai tinka naudoti su bet kuriais CHI plaukų džiovintuvais ir žnyplėmis. Palengvina šukavimą ir atgaivina plaukus, suteikia plaukams glotnumo, minkštumo ir nepaprastą žvilgesį. Plaukai tampa lengviau formuojami.
  • Silk Infusion šilkas plaukams 59ml. Nenuplaunama, itin giliai plaukus atstatanti priemonė, praturtinta natūraliu šilku, kviečių ir sojos baltymais.

Susiję produktai

-15%
21,25 € 25,00 €
Turime

Saryna Key Kelioninis plaukų priežiūros priemonių rinkinys pažeistiems

Saryna KEY Damage Repair Kit 3in1

21,25 € 25,00 € -15%
Sumažinta kaina!