Sąrašas prekių pagal gamintoją ERDESA

Rūšiuoti pagal
-15%
161,50 € 190,00 €
Turime

Kosmetinių šepetėlių rinkinys Erdesa Nr. 9009

161,50 € 190,00 € -15%
Sumažinta kaina!
15,00 €
Rodoma 1 - 25 iš 25 prekių(-ės)

Bendrovė įsikūrė 1999 metais, Vilniuje, ir savo veiklą pradėjo nuo vieno produkto, kuris iki šiol yra plačiai žinomas ir naudojamas tiek kasdieniniame gyvenime, tiek profesionalių vizažistų darbe – tai „Original Egyptische Erde“ (liet. „Originali Egipto Žemė“). Produktą naudoja žinomi žmonės ne tik mūsų šalyje, bet ir visame pasaulyje. Tai yra produktas, pelnęs apdovanojimus parodose už savo unikalumą, pripažintas specialistų vizažo srityje, o taip pat ir kosmetologijoje; tai – kosmetika, kuri skirta šiuolaikinei, skubančiai ir stilingai moteriai. Taip pat rasite platų kosmetinių teptukų Erdesa pasirinkimą. Visi produktai pasižymi aukšta kokybe. Kviečiame įkvėpimo ieškoti kartu su Erdesa: įvairiose spalvose ir personažuose, drąsiai eksperimentuoti ir džiaugtis kiekviena diena. Šiandien šių gaminių galima įsigyti ir mūsų internetinėje parduotuvėje.


Didelis kosmetinių šepetėlių pasirinkimas


Be kitų prekių, kurias siūlo įsigyti Erdesa, dėmesį verta atkreipti į itin platų kosmetinių šepetėlių pasirinkimą. Rasite visko, ko reikia lengvai ir gaiviam dieniniam ar ryškiam šventiniam makiažui sukurti: įvairaus storio teptukų šešėliams; teptukų pudroms, skaistalams, lūpų dažams paskirstyti, o taip pat – kosmetinių aplikatorių. Visi teptukai yra itin ergonomiško dizaino, tad juos labai patogu laikyti – lengva bus kurti net daugiausiai kruopštumo reikalaujančius makiažus. Be to, šepetėliai atrodo itin patraukliai, tad galite būti tikros – kasdienio ar šventinio makiažo kūrimas tikrai virs mažyte švente.


Kosmetinių šepetėlių rinkiniai – vertinančioms praktiškumą norinčioms sutaupyti laiko


Dėmesį verta atkreipti ir į tai kosmetinių šepetėlių rinkinius. Svarbu pabrėžti, kad tai yra puikus pasirinkimas vertinančioms praktiškumą (visada visi reikiami šepetėliai bus vienoje vietoje). O taip pat ir toms, kurios nori sutaupyti laiko – vienu metu įsigyti visus šepetėlius, reikalingus net ir pačiam sudėtingiausiam makiažui atlikti. Be to, šepetėliai sutalpinti į stilingą dėklą.


Lengva prižiūrėti, tarnauja ilgai


Daugeliui svarbu, kad pasirinktais įrankiais būtų ne tik lengva kurti norimą įvaizdį, bet ir, kad prižiūrėti juos būtų paprasta bei tarnavimo laikas džiugintų. Būtent tai galioja ir Erdesa siūlomai produkcijai. Makiažo šepetėlius plauti bei valyti labai paprasta, nes jie pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų. Jos, beje, yra ir priežastis, kodėl šie gaminiai tarnauja ilgai bei patikimai (žinoma, jei yra tinkamai prižiūrimi).


Kodėl šiuos gaminius verta įsigyti internetu?


Tikrai netrūksta priežasčių, kodėl šiuos, aukštos kokybės gaminius, paryškinsiančius jūsų grožį, vertėtų įsigyti internetu. Visų pirma, toks sprendimas leis sutaupyti labai daug laiko ir išvengti nuobodžių kelionių į prekybos vietas. Prekių aprašymai bei pirkėjų pateikiami atsiliepimai padės išsirinkti. Na, o itin dažnai vykstančios akcijos užtikrins ir labai patrauklias kainas. Būkite gražios su Erdesa.