Anglimi praturtintas stačiakampis plaukų šepetys Wetbrush Charcoal Infused Padle Hair Brush

GB865492

14,40 €

16,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Revoliucija plaukų šukavime - naujasis WetBrush plaukų šepetys su anglimi, kuris ilgiau išlaiko Jūsų plaukus švarius ir gaivius.

 

Susipažinkite su „Refresh & Extend Paddle Detangler“ trimis, unikaliomis šerelių technologijomis, kurios padeda plaukus išlaikyti sveikus, minkštus ir žvilgančius. Naudokite šį šepetį tarp galvos plovimų arba iškart po plovimo, jeigu Jūsų galvos oda linkusi riebaluotis.

  • Išskirtinai minkšti „IntelliFlex®“ šereliai švelniai šukuoja šlapius ir sausus plaukus 45% mažiau juos pažeisdami*ir su 55% mažiau pastangų **.
  • Anglimi praturtinti šerieliai kiekvieną kartą šukuojantis plaukus pašalina nešvarumus ir riebalų perteklių, taip prailgindami dienas tarp galvos plovimų. 
  • Itin minkštos TPE juostelės, (į silikoną panaši medžiaga), pasižymi antistatinėmis savybėmis, glotnina plaukus, sumažina šiaušimąsi ir palengvina plaukų suvaldomumą.
  • Dėka atviro AquaVent ™ dizaino, šį šepetį galite naudoti duše ar vonioje, o ertmės, esančios šepečio korpuse leidžia vandeniui greit išvarvėti ir greitai išdžiūti.
  • Ergonomiškas dizainas leidžia patogiai suimti ir valdyti plaukų šepetį.

Susiję produktai