Purškiama atstatymo priemonė, pažeistiems plaukams Kitoko Active pH Rebalancer 250ml

GB005846

Dėmesio: Paskutinė prekė!

16,06 €

18,90 €



Aprašymas

Išlygina plaukų akytumą ir natūralų rūgštingumą po cheminio sušukavimo. Plaukai taps glotnesni ir stipresni. Kitoko pažangios plaukų terapijos produktų sudėtyje yra natūralių Afrikos augalų ekstraktų, sumaniai parinktų chemijos specialistų dėl neįtikėtinų jauninančių ir drėkinančių savybių. Kiekvienoje sistemoje naudojamas unikalus derinys, užtikrinantis maksimalų reikalingų priemonių efektyvumą. 

 

Ši specialioji priemonė praturtinta datulių, žaliosios arbatos, afrikinio tulpmedžio ekstraktais, magniu, sviestmedžio aliejumi, UV filtru, vitaminais A ir E ir natūraliu drėkinamuoju faktoriumi (NMF). 

 

Šio produkto pagrindinis ingridientas DATULĖS. Datulių vaisiai auga ant vienų iš seniausiai kultivuojamų palmių rūšių, kurios auginamos jau tūkstančius metų. Dėl didelio cukraus, baltymų, skaidulų, vitaminų ir mineralų kiekio datulių ekstraktas puikiai atgaivina plonus, silpnus plaukus ir suteikia jiems apimties.

 

Naudojant šią specialią priemonę, plaukai tampa šilko švelnumo, žvilgantys ir lengvai tvarkomi. Sudėtyje yra spalvos neblukinanti formulė, todėl tinka dažytiems plaukams.

 

 

Mus visus veikia daugybė išorės veiksnių – užterštumas, chemikalai, klimatas, kenksmingi UV spinduliai. Jie neišvengiamai pakenkia plaukams ir odai – nutrūksta cheminiai plaukų struktūros ryšiai ir dėl to sumažėja jų elastingumas, atsparumas ir lankstumas. Šis kenksmingas poveikis vadinamas laisvųjų radikalų žala ir dėl jos mūsų plaukai ir kūnas sensta ir tampa pažeidžiami tolesniam kenksmingam poveikiui.Electron Acceptor Technology™ yra geriausias atsakymas. Šis unikalus antioksidantų mišinys veikia būtent laisvuosius radikalus ir užkerta kelią plaukų struktūros pažeidimui, apsaugo nuo žalos ir padeda maksimaliai išryškinti natūralų plaukų grožį.

 

Naudojimas. Purkškite nedidelį kiekį priemonės ant drėgnų ar sausų plaukų, švelniai masažuokite, nenuskalaukite.

 

Susiję produktai

-10%
17,01 € 18,90 €
Turime

ELGON Plaukų struktūrą atkurianti priemonė LUMINOIL Restoring Synergy

17,01 € 18,90 € -10%
Sumažinta kaina!
-10%
27,90 € 31,00 €
Turime

Purškiama nenuplaunama kaukė ICON Cure Spray

27,90 € 31,00 € -10%
Sumažinta kaina!
-10%
14,31 € 15,90 €
Turime

BIOSILK Plaukų drėkiklis Biosilk Hydrating Therapy Pure Moisture 207 ml

14,31 € 15,90 € -10%
Sumažinta kaina!
-15%
14,02 € 16,50 €
Turime

CHI Nenuplaunama apsauginė priemonė plaukams Keratin mist 355ml

14,02 € 16,50 € -15%
Sumažinta kaina!