Šampūnas dažytiems plaukams MKS eco Color Care Shampoo 296ml

GB422571

 MARRAKESH - dabar MKS eco

Smulkiau

17,77 €

20,90 €



Aprašymas

Pasirūpinkite savo dažytų plaukų apsauga su "MKS eco Color Care" šampūnu su saulėgrąžų sėklų ekstraktu ir "colorpHlex" technologija, kuri geriausiai tinka dažytiems plaukams. Šis galingas derinys padeda atkurti pažeistą spalvą ir išlaiko jūsų plaukus stiprius, apsaugotus ir gyvybingus.

  

IŠSKIRTINĖS SAVYBĖS:

  • stiprina ir drėkina plaukus;
  • suteikia blizgesio ir šilko švelnumo pojūtį;
  • ilgalaikė dažytų plaukų apsauga;
  • saugu naudoti kasdien;

 

Atskleiskite gražiausią savo plaukų spalvą "MKS eco Color Care" šampūno dėka! Šampūnas sukurtas specialiai dažytiems plaukams, kad išsaugotų dažytų plaukų spalva.  "MKS eco Color Care" šampūnas ne tik švelniai valo, bet ir turi aukštos kokybės natūralių ingredientų: argano aliejų iš Maroko ir itin stiprinantį kanapių sėklų aliejų, kuris maitina ir drėkina dažytus plaukus. Be to, ši nuostabi formulė sukurta naudojant colorpHlex technologiją, kurioje derinamas saulėgrąžų sėklų ekstraktas, užtikrinantis ilgalaikę spalvos apsaugą, ir augaliniai keratino baltymai, atgaivinantys ir stiprinantys plaukus, kurie buvo pažeisti dažymo metu. Rezultatai bus matomi ir juntami iš karto. 

KANAPIŲ SĖKLŲ ALIEJAUS NAUDA PLAUKŲ PRIEŽIŪROS PRODUKTUOSE
Kanapių sėklų aliejus yra žinomas dėl savo puikaus drėkinamojo poveikio. Dėl didelio riebalų rūgščių kiekio jis yra veiksminga plaukų kondicionierių sudedamoji dalis. Kanapių sėklų aliejus ne tik drėkina plaukus, bet ir minkština, atkuria ir apsaugo pažeistus plaukus, įskaitant sausus, dažytus plaukus.

 

Kvapas Color Care Original: baltosios gėlės ir citrusiniai vaisiai.

 

NAUDOJIMAS: nedidelį kiekį priemonės paskirstyti ant šlapių plaukų, įmasažuoti ir nuskalauti. Pakartoti, jeigu reikia. Geriausiems rezultatams pasiekti naudokite kartu su ,,MKS eco Color Care'' kondicionieriumi ir ,,MKS eco Color Care X'' nenuplaunamu kondicionieriumi iššukavimui lengvinti.

  

SUDĖTIS: Aqua/Water/Eau, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Polyquaternium-7, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Glycol Distearate, Glycerin, Parfum, Hydrolyzed Wheat Protein, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Butylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Sodium PCA, PEG-150 Distearate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene.

Susiję produktai

-20%
8,80 € 11,00 €
Turime

Dažytų plaukų šampūnas Indola Color shampoo

8,80 € 11,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-20%
8,80 € 11,00 €
Turime

Geltonus tonus neutralizuojantis šampūnas Indola Silver shampoo

Color silver shampoo

8,80 € 11,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-15%
16,99 € 19,99 €
Turime

Šampūnas plaukų spalvos apsaugai Keune So Pure COLOR CARE

16,99 € 19,99 € -15%
Sumažinta kaina!
-20%
10,40 € 13,00 €
Turime

Šampūnas dažytiems plaukams Guam 200ml

Šampūnas dažytiems plaukams

10,40 € 13,00 € -20%
Sumažinta kaina!