Skaidrios savaiminio įdegio putos SIENNA-X Clear Water Mousse 190 ml

GB639021

22,50 €

25,00 €



Aprašymas

Suteik savo odai švytėjimą paslapčia! Peršviečiamos kaip vanduo, savaiminio įdegio putos yra naujos kartos priemonė, skirta įdegiui išgauti namuose. Naudokite priemonę bet kur ir bet kada nepalikdami jokių spalvos likučių nei ant drabužių, nei ant rankšluosčių ar patalynės. Tolygiai ir be netolygumų padengti įdegį padės švelnus, aiškiai matomas blizgesys. 

 

Susikurk nepriekaištingą, vidutinio tamsumo įdegį vos per vieną kartą. Šios priemonės veganinė formulė neturi dominuojančios spalvos, o tai reiškia, kad kol formuojasi įdegis nebus jokių dėmių ar tepliojimų. 
Naudokite priemonę bet kur ir bet kada nepalikdami jokių spalvos likučių nei ant drabužių, nei ant rankšluosčių ar patalynės. Tolygiai ir be netolygumų padengti įdegį padės švelnus, aiškiai matomas blizgesys. 
Ši priemonė ideali norintiems sukurti vidutinio tamsumo įdegio rezultatą. Ji tinka ir naujokams, ir patyrusiems savaiminio įdegio naudotojams. 

 

Unikalios formuluotės sudedamųjų dalių pagrindiniai top ingredientai -
hialurono rūgštis, skirta intensyviam odos drėkinimui, sugebanti išlaikyti vandenyje iki 1000 kartų sunkesnę už savo pačios masę, bei alavijas (Aloe Vera), kuris turi  ne tik drėkinančių, bet ir raminančių odą savybių. 

 

Gaivus vasariškas aromatas sukuria atostogų namuose aurą, išryškindamas persikų, medaus žiedų, jazminų bei gintaro natas. 

 

Kiekvieno buteliuko putų pompoje yra 35 % po vartojimo perdirbto plastiko, o buteliukas ir dangtelis yra visiškai perdirbami.

 

Produkto naudojimas:

1. Pilingą ar plaukelių šalinimą atlikite 24-48 valandos prieš priemonės naudojimą.
2. Priemonę naudokite vieną arba, kad padengimas būtų tikrai profesionalus, prieš jos naudojimą sausas kūno vietas (alkūnes, kelius, kulkšnis ir kt.) švelniai perbraukite „Sienna-X Perfect Self Tan Primer". 
3. Priemonę atsargiai užpurkškite ant Sienna-X įdegio dengimo pirštinės ir tolygiai paskirstykite ant odos. 
4. Prieš nusiprausiant po dušu, duokite 8 valandas įdegiui susiformuoti. Kol įdegis formuojasi dėvėkite laisvus, neaptempiančius kūno drabužius.
 5. Kad rezultatas išliktų ilgiau, odą kasdien drėkinkite. 

 

Sudėtis: 

Aqua (Water), Dihydroxyacetone, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Decyl Glucoside, Ethoxydiglycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Sodium Metabisulfite, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Glycerin, Benzophenone-4, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Linalool, Limonene, Pentylene Glycol, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Fructose, Urea, Sodium Lactate, Trehalose, Maltose, Sodium PCA, Allantoin, Sodium Chloride, Potassium Sorbate, Sodium Hyaluronate, Glucose, CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1)

Susiję produktai

-10%
25,20 € 28,00 €
-10%
8,82 € 9,80 €
Turime

Savaiminio įdegio putos ST. MORIZ Self Tanning Medium 200ml

8,82 € 9,80 € -10%
Sumažinta kaina!
-10%
8,82 € 9,80 €
Turime

Savaiminio įdegio putos ST. MORIZ Self Tanning Dark 200ml

8,82 € 9,80 € -10%
Sumažinta kaina!