Serumas plaukams su grynu keratinu ir ženšeniu Trendy Hair Wakame Elastic Keratin & Ginseng 30ml

GB934012

46,40 €

58,00 €



Aprašymas

Šis serumas yra praturtintas japonų jūros žolių ekstraktu kuris suteikia plaukams lankstumo bei švytėjimo. Plaukų serumas taip pat suteiks jūsų plaukui ilgaamžiškumo, maitins plauką bei apsaugos jį nuo neigiamų saulės skleidžiamų UV spindulių. Šio serumo sudėtyje nėra aliejų todėl plaukas po naudojimo lieka švelnus, sudrėkintas bei turintis nuostabų kvapą.

 

Privalumai:

  • Drėkina;

  • Suteikia švytėjimo;

  • UV apsauga;

  • Sudėtyje nėra aliejų;

  • Neleidžia garbanotis.

 

Naudojimas: nedidelį kiekį (maždaug riešuto dydžio) serumo tepkite ant drėgnų plaukų ir paskirstykite jį savo pirštų galais arba iššukuokite plaukus. Serumą galite tepti ir ant galvos odos, o taip pat ir ant sausų plaukų. Nenuskalaukite. Patekus į akis, nedelsiant plaukite jas vandeniu.

 

Trendy Hair“ – tai produktų linija, sukurta vadovaujantis mados guru ir profesionalių kirpėjų patarimais.Šie produktai sujungia senovinius plaukų priežiūros metodus su moderniausiomis tendencijomis ir pasiekimais mados bei technologijų srityse.

 

„Norime, kad visų moterų plaukai būtų patrauklūs ir žavingi. Siekiame, kad mūsų prekinis ženklas visame pasaulyje būtų tapatinamas su kūrybingumu ir laisve eksperimentuoti. Savo mokslinių tyrimų centre sukūrėme modernią „nanoshell“ technologiją, naudodami tris pagrindinius „Trendy Hair“ produktų formulės ingredientus: keratiną, ženšenį ir Actiscent®. Ši technologija leido pradėti gaminti itin aukštos kokybės produktus plaukams. Formulė, įkvėpta japonų alchemijos tradicijos, buvo sukurta patyrusių mokslininkų komandos.“ - sakė „Trendy Hair“ atstovas.

 

Trendy Hair“ produktai yra 100% funkcionalūs. Juos sudaro didelės koncentracijos neapdorotos medžiagos, kurios maitina, atstato ir stiprina plaukus bei galvos odą nuo pat pirmojo naudojimo.

Susiję produktai

-20%
11,20 € 14,00 €
-15%
18,69 € 21,99 €
-20%
14,40 € 18,00 €
-10%
4,05 € 4,50 €
Turime

Šilkas plaukams BioSilk Silk Therapy Original

4,05 € 4,50 € -10%
Sumažinta kaina!