Veido ir kaklo odos aliejus Retinol Anti-Aging Facial Oil 30ml

GB866508

18,90 €

21,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Ypatingai lengvos tekstūros, neriebus senėjimą stabdantis veido aliejus, gerina odos būklę dieną ir naktį, sugrąžindamas jai gyvybingumą, drėgmę ir maitindamas ją.

 

Devynių rūšių eteriniai aliejai ir Vitaminai A, C ir Argano aliejus (Vitaminas E), suteikia odai drėgmės, antioksidacinio poveikio ir švytėjimo. Afrikinio Marulos aliejaus ir šaltalankio aliejaus Omega 7 ir 9 riebiosios rūgštys, aprūpina odą reikalingomis maistinėmis medžiagomis, kurios kovoja su raukšlelėmis, odos sausumu ir elastingumo praradimu. Šios priemonės dėka, oda taps sudrėkinta, minkšta ir švytinti.

 

Pagrindiniai aktyvieji komponentai: Argano aliejus, Afrikinis Marulos aliejus, šaltalankių aliejus, agurklių aliejus, abrikosų kauliukų aliejus, vynuogių kauliukų aliejus, jūros dumblių ekstraktas.

 

Naudojimas: Nuplaukite veido odą Su „Retinol Anti-Aging Cleanser“ prausikliu ir nusausinkite. Tepkite du ar tris lašus priemonės ryte ir vakare, prieš kremą ar serumą. Patarimas: Sumaišykite kelis lašus priemonės su dieniniu kremu ar makiažo pagrindu, kad išgautumėte švytintį efektą.

Susiję produktai