Anticeliulitinis gelis lokalizuotų riebalų sankaupų mažinimui SESDERMA CELULEX Anti-Cellulite Gel 200ml

GB684374

Dėmesio: Paskutinė prekė!

54,45 €

60,50 €



Aprašymas

CELULEX anticeliulitinis gelis skirtas celiulito ir lokalizuotų riebalų sankaupų mažinimui, tinka moterims ir vyrams.

 

Celiulitas yra daugybę veiksnių apimantis procesas. Kad kosmetinis celiulito mažinimas būtų veiksmingas, jis turi veikti audinių, kuriuose vyksta apytakos procesai, lygmenyje (skysčių šalinimas, procesų greitinimas ir struktūros atkūrimas) ir riebalinio audinio (riebalų skaidymas) lygmenyje.

 

CELULEX anticeliulitinis gelis sudėtyje turi specialiųjų veikliųjų medžiagų, kurios veikia kiekviename iš šių lygmenų, gerindamos skysčių šalinimą, atkurdamos struktūrą ir tonizuodamos audinius. Gebenės lipikės ekstraktas ir žalioji arbata gerina kraujotaką, skatindamos veninę kraujotaką ir limfos drenažą. Azijinė centelė apsaugo nuo elastino ir kolageno skaidulų sustandėjimo, skatindama audinių atkūrimo procesą ir stimuliuodama kolageno sintezę. Karnitinas ir kofeinas padeda skaidyti trigliceridus riebaliniame audinyje. Jūros dumblių ekstraktas skatina ląstelių medžiagų apykaitą ir atgaivina audinius, taip pat padeda šalinti susikaupusius toksinus ir skysčius.

 

Dėl CELULEX anticeliulitinio gelio sudėtyje esančių veikliųjų medžiagų poveikio, oda tampa minkšta ir stangri, tampa elastingesnė ir pagerėja išvaizda (sumažėja apelsino žievelės efektas).

 

Priemonė nerekomenduojama besilaukiančioms ir maitinančioms moterims.

 

Privalumai:

  • Mažina celiulitą, riebalų sankaupas
  • Gerina skysčių šalinimą
  • Atkuria odos struktūrą, tonizuoja audinius
  • Gerina kraujotaką, limfotaką
  • Skatina ląstelių medžiagų apykaitą
  • Padeda šalinti toksinus

 

Naudojimo būdas:

Naudodami guminį aplikatorių, pažeistas vietas kasdien padenkite nedideliu kiekiu produkto ir masažuokite sukamaisiais judesiais iš apačios į viršų, kol produktas susigers į odą. Minimali celiulito mažinimo trukmė - keturi mėnesiai. Siekiant greitesnio rezultato, naudokite du kartus per dieną, uždengiant plastikine plėvele.

 

Odos tipas-

 

Kūno oda

 

Veikliosios medžiagos-

 

Gebenės lipikės ekstraktas, žalioji arbata, azijinės centelės ekstraktas, karnitinas, kofeinas, jūros dumblių ekstraktas

Susiję produktai

-20%
23,20 € 29,00 €
Turime

Anticeliulitinė stangrinamoji želė-kremas GUAM 250 ml

Fanghi d'Alga

23,20 € 29,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-15%
23,06 € 27,13 €
-15%
23,06 € 27,13 €

Šaldantis gelis Styx Cool Gel 150ml

23,06 € 27,13 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
67,31 € 79,19 €
-15%
21,42 € 25,20 €