Žemoje temperatūroje besilydantis dramblio kaulo vaškas depiliacijai Starpil 1kg

GB342011

20,90 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Labai jautriai odai

 

Žemoje temperatūroje besilydantis vaškas – pagamintas iš bičių vaško ir aukštos kokybės dervų. Kai kuriuose produktuose yra titano dioksido, kuris suteikia produktui kreminę, lengvai formuojamą struktūrą jau kambario ir žemesnėje temperatūroje. Vartotojams, turintiems kraujotakos problemų, ši plaukelių šalinimo procedūra, tampa lengvesnė. Labai veiksmingas ir lengvai taikoma žemoje temperatūroje besilydantis plaukelių šalinimo vaškas atveria odos poras ir tvirtai suima plaukelius, tokiu būdu jie pašalinami lengviau, o išrovus plaukelius su šaknimis ilgiau neatauga.

 

Naudojimas: vašką šildykite vaško šildytuve 60-70C temperatūroje. Po 15 min. patikrinkite, ar vaškas tinkamai lydosi ir sumažinkite temperatūrą iki 50-60C. Šildykite, kol vaškas taps medaus tekstūros. Medine mentele tolygiai tepkite vašką ant odos, plaukų augimo kryptimi. Vašką plėškite staigiu judesiu, prieš plaukų augimo kryptį.

 

Įspėjimai: siekiant išvengti nudegimų, rekomenduojama vašką išbandyti ant nedidelio odos ploto. Naudokite tik, kaip nurodyta. Šildykite tik rekomenduojamoje temperatūroje. Laikyti vėsioje vietoje. Naudoti tik gerai vėdinamose patalpose. Neryti. Nenaudoti, jei oda yra sudirgusi ar pažeista. 48 val. Po depiliacijos, nerekomenduojama degintis saulėje ar soliariume. Nešildykite mikrobangų krosnelėje ar orkaitėje. Kadangi produktas yra natūralus, naudojant, gali pakisti spalva.

 

„Starpil“ – profesionalus plaukelių šalinimas

Specifikacijos

Odos tipas Jautriai odai

Susiję produktai