Greitai atgaivinanti lakšto kaukė veidui Lecler Express Refresh

GB006388

7,90 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Greitai odą atgaivinanti veido kaukė - Lecler "Express refresh" pagerina odos būklę per vieną kaukės naudojimo seansą. Ši šilko švelnumą odai suteikianti, greitai odą atgaivinanti grožio kaukė yra praturtinta biopeptidais ir dideliu kiekiu hialurono rūgties. Peptidai atplaiduoja veido raumenis, taip mažindami mimikos raukšles ypatingai kaktos ir paakių srityje, pažadina odą, suteikdami jai švytėjimą. Intensyvias drėkinančias savybes suteikia kaukėje esantis didelis kiekis naujos kartos oligo hialurono rūgšties, kurios molekulės yra apdorotos specialia technologija ir gali prasiskverbti į pačius giliuosius odos sluoksnius. Oda stipriai sudrėkinama ir atgaivinama, sumažėja mimikos raukšlės, pranyksta nuovargio žymės, Nebandyta su gyvūnais.

 

Be parabenų. Be ftalatų. Be sulfatų.

 

Naudojimas: 1. Išvyniokite kaukę ir pirma nuimkite baltą sluoksnį. 2. Dėkite kaukę ant nuvalytos, sausos veido odos taip, kad mėlynas sluoksnis būtų viršuje. 3. Nuimkite mėlyną sluoksnį ir palikite 20 minučių. 4. Nuimkite kaukę ir švelniai įmasažuokite likusį serumą į odą. Po naudojimo nenuskalaukite. Kaukė naudojama vieną kartą. Po naudojimo kaukė turi būti tinkamai pašalinta.

 

Rekomenduojama naudoti 1-2 kartus per savaitę. Rekomenduojama naudoti: prieš renginius, pobūvius ar vakarėlius, kuomet reikia greitai atgaivinti odą ir suteikti sau pasitikėjimo, o odai švytėjimo.

Susiję produktai

-20%
4,80 € 6,00 €
Turime

IncaRose Vienakartinės Bio-Kaukės veidui Incarose Bio-mask

4,80 € 6,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-15%
15,22 € 17,90 €
Turime

SKEYNDOR Drėkinanti veido kaukė Skeyndor Hydratant Mask Cream 50ml

Essential Line

15,22 € 17,90 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
15,22 € 17,90 €
Turime

SKEYNDOR Normalizuojanti kaukė Skeyndor Normalising Mask Cream 50ml

Essential Line

15,22 € 17,90 € -15%
Sumažinta kaina!