Kondicionierius glotninamasis plaukus ICON Anti-Frizz Conditioner

35,10 €

39,00 €



Aprašymas

I.C.O.N. filosofija – kurti natūralius produktus su ekologiškomis sudėtinėmis dalimis remiantis naujausiais moksliniais tyrimais. Remdamiesi šia filosofija, sukūrėme glotninimo sistemą, kuri yra saugi ir veiksminga alternatyva pavojingiems sveikatai tiesinimams su keratinu.

  

Tai ANTI-FRIZZ – revoliucinis produktas, sudėtyje turintis Biotiną ir Keraveg18, kurie atnaujina ir neatpažįstamai transformuoja plaukus. Sudėtyje esančios kruopščiai atrinktos augalinės kilmės aminorūgštys ir baltymai atstoja ir papildo šių medžiagų trūkumą plaukuose. 

 

ANTI-FRIZZ linija tai – natūralių ir ekologiškų ingredientų derinys. Neigiamas krūvis, laikui bėgant, kaupiasi plaukuose, taip mažindamas jų elastingumą, stiprumą bei spindesį. Be to, plaukai praranda natūralią apsaugą, pradeda pūstis, šiauštis, tampa sunkiai suvaldomi, skilinėja galiukai. 

  

ANTI-FRIZZ linijoje esantys katijonai pašalina neigiamą krūvį iš plaukų ir „įkrauna“ juos teigiamomis Biotino ir Keraveg18 molekulėmis.

  

Biotinas suteikia plaukams stiprumo, o tuo pat metu Keraveg18 maitina ir glotnina plaukus, suvaldo nepaklusnią struktūrą. Didina plaukų elastingumą ir išsaugo spalvą. Apsaugo nuo žalingo aplinkos ir terminio poveikių. Lengvina iššukavimą.

 

Palepinkit plaukus su šia intensyviai atstatančia kondicionuojančia kauke. Kruopščiai atrinkti ingredientai atstato net stipriai pažeistus plaukus, neleidžia plaukams šakotis ir skilinėti galiukams. Jūsų plaukai taps glotnūs lyg šilkas. Naudojant naujausias technologijas Keraveg18 ir Biotinas prasiskverbia iki pat plauko šerdies, užpildo plaukus ir padaro juos glotnesnius ir tiesesnius. ANTI-FRIZZ kondicionuojančia kauke – kaukė praturtinta visomis reikalingomis aminorūgštimis, kurios užtikrina plaukų stiprumą iš vidaus. Baltymai suteikia tvirtumo, o aliejai glotnumo. Keravis baltymų kompleksas ir pantenolis suteikia elastingumo ir tiesumo. 

 

Naudojimas: kondicionierių paskirstykite ant ICON Anti-Frizz šampūnu išplautų ir rankšluosčiu nusausintų plaukų. Kruopščiai iššukuokite nuo šaknų iki galiukų ir palikite 5 min veikti. Išskalaukite. Norint pasiekti maksimalų rezultatą, naudokite kartu su ICON Anti-Frizz nenuplaunamu balzamu.

 

PATARIMAI
Nedidelį kaukės kiekį paskirsčius ant plaukų galiukų galite naudoti kaip
nenuplaunamą priemonę prieš formuojant plaukus. Naudokite tarp/po balinimų,
prieš tonavimą. Padeda sureguliuoti tolygų tono padengimą.

Susiję produktai

-20%
2,39 € 2,99 €
Turime

Dozatorius pompa KEUNE 1000 ml pakuotėms

2,39 € 2,99 € -20%
Sumažinta kaina!
-15%
15,30 € 18,00 €
Turime

Kondicionierius su keratinu CHI Keratin Reconstructing Conditioner

15,30 € 18,00 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
14,28 € 16,80 €
Turime

Nenuskalaujamas kondicionierius su keratinu CHI Keratin Leave-in

14,28 € 16,80 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
18,61 € 21,90 €
Turime

Plaukus glotninantis kondicionierius CHI Enviro 355ml

18,61 € 21,90 € -15%
Sumažinta kaina!
-20%
16,39 € 20,49 €
Turime

Kondicionierius su keratinu KEUNE Care Line KERATIN SMOOTH

16,39 € 20,49 € -20%
Sumažinta kaina!