Kremas-šveitiklis iš dumblių masažui duše GUAM Bagno d’Alga 250ml

GB175157

14,40 €

18,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Kremo sudėtyje yra 50% sauso jūros dumblių ekstrakto! Tai iš tiesų jūros koncentratas, skirtas kūno masažui duše arba vonioje.

 

Jūros dumbliai derinyje su jūros druska maitina, drėkina ir patempia odą, stimuliuoja apykaitos procesus jos ląstelėse, sukuria drenuojamąjį efektą, aktyviai veikia prieš celiulitą, riebalų sankaupas ir kitus odos defektus. Jūros molis ir jūros druskos kristalai švelniai poliruoja ir valo odą nuo suragėjusių ląstelių. Šių visų natūralių aktyviųjų komponentų poveikis suteikia odai švytėjimo, minkštumo, glotnumo ir stangrumo. Mirtos ir saldžiojo apelsino aliejai atpalaiduoja ir suteikia kūnui gundantį aromatą.

 

Aktyvieji komponentai: Jūros dumbliai GUAM, Kaolinas, Jūros druska, Mirtos ir Saldžiojo apelsino eteriniai aliejai.

 

Naudojimas: Prieš naudojimą tūbelę rekomenduojama pakratyti. Ant drėgnos odos užtepti pakankamą produkto kiekį ir keletą minučių kūną masažuoti. Po to, nenaudojant plovimo priemonių, nuplauti vandeniu.

 

Dėmesio! Tik išoriniam naudojimui. Nenuryti. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Vengti kontakto su akimis. Nenaudoti ant pažeistos arba sudirgintos odos ir/arba alergijos ingredientams atveju.
Dermatologiškai testuota.
Testuota dėl nikelio.

Susiję produktai

-20%
28,00 € 35,00 €
Turime

GUAM Natūralus jūros dumblių kūno šveitiklis Guam Exfoliating scrub 700 g

Kūno šveitiklis

28,00 € 35,00 € -20%
Sumažinta kaina!