Plaukų apimtį didinanti pudra Elgon Affixx Hair Lift 10g

GB611499

14,40 €

16,00 €



Aprašymas

Elgon plaukų apimtį didinanti pudra tinka visų tipų plaukams. Suteikia apimtį ir tekstūrą kiekvienai sruogai, pakelia plaukus nuo šaknų. Bekvapė, lengvos tekstūros pudra neapsunkina plaukų ir neužkemša galvos odos porų. Intensyviai drėkina ir užtikrina ilgai išliekančią šukuoseną

 

Papildyta aktyviais ingredientais:

 

UV filtras veikia kaip barjeras, apsaugo plaukus ir plaukų spalvą nuo blukimo ir žalingo saulės poveikio.

 

Apimtį suteikiančios medžiagos aktyvuojamos produktą švelniai masažuojant pirštais ant plaukų šaknų; šis mechaninis poveikis sujungia gaminyje esančias medžiagas su plaukų šaknimis ir apgaubia jas standžia plėvele.

 

„Soyactiv®“ kompleksas – patentuota formulė, kurios pagrindą sudaro hidrolizuoti sojos baltymai, gausūs kalciu, kaliu, geležiu, vitaminu E ir 9-iomis būtinosios aminorūgštimis. Suskaidyti į mažesnes aminorūgščių grandis baltymai prilimpa prie plaukų kamieno ir palaipsniui įsiskverbia į giliuosius plaukų sluoksnius. Stiprina, atkuria ir užpildo plaukų pluoštą, drėkina ir išlaiko drėgmę, apsaugo nuo žalingų aplinkos veiksnių ir suteikia žvilgesio.

  

Naudojimas: plaukų pakėlimui nuo šaknų: nedidelį kiekį miltelių paskirstyti tiesiai ant sausų plaukų šaknų 3-5 cm atstumu. Pirštų galais pamasažuoti, kad būtų suaktyvinamas produkto poveikis. Intensyviam ir ilgiau išliekančiam poveikiui nedidelį miltelių kiekį paskirstyti ant sausų plaukų užberiant miltelius ant plaukų šepečio, naudojant dangtelį kaip dozatorių. Toliau formuoti kiekvieną plaukų sruogą naudojant plaukų džiovintuvą. Maksimaliam efektui: nedidelį miltelių kiekį paskirstyti ant drėgnų plaukų užberiant miltelius ant plaukų šepečio, naudojant dangtelį kaip dozatorių. Toliau formuoti kiekvieną plaukų sruogą naudojant plaukų džiovintuvą. Produktas išplaunamas šampūnu.

 

Perspėjimas: jeigu pakliuvo į akis – nedelsiant išskalaukite dideliu kiekiu vandens. Produktą naudoti tik rekomenduojamu būdu. DERMATOLOGIŠKAI patikrinta. Pagaminta Italijoje.

Specifikacijos

Tipas Apimties didinimui

Susiję produktai

-20%
10,32 € 12,90 €
Turime

INDOLA Apimties plaukams suteikianti pudra Indola Volumising Powder 10g

10,32 € 12,90 € -20%
Sumažinta kaina!
-10%
24,30 € 27,00 €
Turime

Tekstūros suteikianti plaukų pudra ICON Powder Texturizer 90ml

24,30 € 27,00 € -10%
Sumažinta kaina!
-10%
13,95 € 15,50 €
Turime

BIOSILK Plaukų apimtį didinanti pudra Biosilk Volumizing Therapy 15 g

13,95 € 15,50 € -10%
Sumažinta kaina!
-20%
15,52 € 19,40 €
Turime

MATRIX Apimties suteikianti pudra Matrix Style Link Height Riser 7g

15,52 € 19,40 € -20%
Sumažinta kaina!