Šampūnas riebiai galvos odai ir plaukų šaknims Hairburst Shampoo For Oily Scalp And Roots 350ml

GB304526

13,49 €

17,99 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Puikiai tinka plaukams, kurie greitai riebaluojasi ir reikalauja dažno plovimo. Šampūnas giliai valo galvos odą, pašalina riebalų perteklių, dėl kurių plaukai gali atrodyti nešvarūs. Ananaso ir kokoso aromatas suteikia ilgai išliekantį švaros ir gaivos pojūtį.

 

Poveikis: Šis šampūnas buvo specialiai sukurtas tiems, kurių galvos oda ir plaukų šaknys greitai susiriebaluoja. Šampūnas giliai valo ir skaistina galvos odą, sudėtyje esantis cinkas ir antioksidantai padeda pašalinti riebalus ir sumažina jų perteklių bei kieto vandens poveikį. Kviečių baltymai ir vitaminas B5 saugo plaukus, glotnina, suteikia jiems apimties. Šampūno sudėtyje esantys Viduržemio jūros dumbliai reguliuoja galvos odos riebalų išsiskyrimą, o minkštikliai pagerina įsisavinimą, atstato plauko struktūrą ir sulaiko drėgmę ten, kur jos labiausiai reikia. Plaukai tampa minkšti, žvilgantys ir glotnūs bei išlieka švaresni ilgesnį laiką.

 

Privalumai

  • Valomasis šampūnas, skirtas greitai besiriebaluojantiems plaukams ir galvos odai;
  • Sudėtyje esantys antistatiniai ir nuo pleiskanų apsaugantys elementai padeda išvengti plaukų elektrinimosi ir galiukų skilinėjimo;
  • Pašalina sebumo ir riebalų perteklių;
  • Giliai valo galvos odą.

 

Pagrindinės sudedamosios dalys

  • Cinko PCA padeda sumažinti nepageidaujamo riebalų pertekliaus atsiradimą, suteikia odai ir plaukams gaivumo pojūtį.
  • Piroktono olaminas ir trinatrio etilendiamino disukcinatas kovoja su pleiskanomis ir pagrindinėmis plaukų riebalavimosi priežastimis, mažina riebalų išsiskyrimą. Antioksidantai mažina kieto vandens poveikį, kuris taip pat gali lemti plaukų riebalavimąsi.
  • Hidrolizuoti kviečių baltymai atstato, puoselėja ir padeda apsaugoti plaukus iš vidaus. Šie baltymai glotnina plaukus ir padengia juos plėvele,  apsaugančia nuo kasdienio streso.
 
Naudojimas: Rekomenduojame naudoti kasdien, kad pasiektumėte geriausių rezultatų! Nedidelį šampūno kiekį įmasažuokite į drėgnus plaukus, palaukite, kol suputos, ir išskalaukite.  

Susiję produktai

-20%
9,60 € 12,00 €
Turime

INDOLA Giliai valantis šampūnas Indola Cleansing Shampoo 300ml

9,60 € 12,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-20%
12,80 € 16,00 €
Turime

GUAM Trigubo poveikio šampūnas UPKer 200ml

12,80 € 16,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-20%
2,39 € 2,99 €
Turime

KEUNE Dozatorius pompa 1000 ml pakuotėms

2,39 € 2,99 € -20%
Sumažinta kaina!
-20%
14,79 € 18,49 €
Turime

KEUNE Šampūnas riebaluotis linkusiems plaukams Care Line DERMA REGULATE

14,79 € 18,49 € -20%
Sumažinta kaina!