18.21 Man Made Rinkinys Daugiafunkcė priemonė vyrams + kvapas automobiliui Sweet Tobacco Set
  • −25%
  • Rinkinys
GB503519

18.21 Man Made Rinkinys Daugiafunkcė priemonė vyrams + kvapas automobiliui Sweet Tobacco Set

(0)
25,50 €
34,00 €

Vietoj 27,20 €

Šioje pakuotėje yra

Turime sandėlyje. Pristatysime per 1-2 d.d.

Aprašymas

„18.21 Man Made“ Sweet Tobacco rinkinį sudaro:

  • Daugiafunkcė priemonė vyrams 3 in 1: stiprinamasis šampūnas, kondicionierius ir kūno prausiklis viename 18.21 Man Made Wash Sweet Tobacco 530 ml. Speciali formulė drėkina, suteikia blizgesio plaukams, stiprina plaukus ir odą jų nesausindama ir neleisdama pleiskanoti. Sudėtyje esantis muilas su makadamijos riešutų gliceridais, hidrolizuotais bolivinės balandos ekstraktais ir jojobos aliejais, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio. Šis aukštos kokybės putojantis šampūnas ir kondicionierius, puikiai tiks tiesiems ar garbanotiems, storiems ir sausiems, bei ploniems plaukams. Taipogi tiks riebiai ir sausai kūno odai. Subtilus šafrano ir džiovintų vaisių aromatas, persipynęs su medaus, vanilės, saldaus tabako, medienos ir muskuso kvapais, paliks ilgalaikį įspūdį.
  • Kvapas automobiliui Car Air Freshener Sweet Tobacco 1vnt. Tai charizmatiškas ir svaigus aromatas, kuriame persipina šafrano, džiovintų vaisių, tamsiosios vanilės, „Manuka“ medaus bei tabako lapų natos. Naudokite šį„18.21 Man Made“ kvapą, kad kelionių automobiliu metu galėtumėte mėgautis ir džiuginti savo kelionės draugus maloniu aromatu arba pakabinkite kvapą savo namuose norimoje vietoje. 

Naudojimas

Daugiafunkcė priemonė vyrams 3 in 1 18.21 Man Made Wash Sweet Tobacco - išspauskite gausų priemonės kiekį ir paskirstykite ant drėgnų plaukų ir kūno odos. Nuskalaukite vandeniu. Jeigu reikia – pakartokite.
Kvapas automobiliui 18.21 Man Made Car Air Freshener Sweet Tobacco - atidarę pakuotę išimkite kvapą automobiliui ir pakabinkite jį automobilyje ant veidrodėlio arba namuose norimoje vietoje. Įspėjimai: nedėkite šio kvapo ant medinių paviršių, baldų bei medžiagų dėl dėmių rizikos. Nelaikykite ant dažytų, plastikinių ar lakuotų paviršių.

Atsiliepimai

5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)