Gelis įvyniojimams nuo celiulito Styx Cello Gel

23,80 €

28,00 €



Aprašymas

Apie 80 procentų moterų turi problemų su neestetiškai atrodančia oda, kurią paveikia celiulitas. Dažnai jo atsiradimas nepriklauso nei nuo amžiaus, nei nuo svorio. Problema atsiranda priklausomai nuo maitinimosi įpročių, fizinio aktyvumo, kraujo apytakos ir paveldėjimo. Celiulitas yra gydomas keičiant jo atsiradimo faktorius ir atliekant specialius įvyniojimus, kurie kovoja su celiulitu. Styx Cello Gel gelio efektyvumas remiasi subalansuotu kiekiu aukštos koncentracijos angliavandenių, turinčių intensyvų termoreguliacinį, angiotoninį ir riebalus skaidantį poveikį. Nepatartina naudoti nėsčiom arba maitinančioms moterims, galima alerginė reakcija.

 

Styx Cello Gelis – kosmetika, kuri mažina ne tik celiulitą, bet ir patologijas ir dėl pritaikyto aromaterapijos ir natūropatijos principoo mažina potraukį maistui. 

 

Styx CELLO gelį galite išsirinkti iš keturių lygių:

 

  •  Vidutinis (Medium)Styx Cello Gel – rekomenduojama naudoti pirmosioms procedūroms arba kai celiulitas yra stipriai pažeidęs odą.  Cinamonas ir nikotino rūgštis (aktyvioji tabako medžiaga) aktyvuoja riebalų katabolizmą ir pagreitina kraujo cirkuliaciją. Mūsų „kūno taksi“ - limfagyslės, transportuoja susikaupusius toksinus ir nešvarumus iš kūno.

Pagrindiniai ingredientai: cinamonas, kiparisas, gvazdikėlių pumpurai, eukaliptas, pipirmėtė, kadagio uogos, apelsinas, citrina, rozmarinas, pelargonija ir nikotino aktyvioji medžiaga.

    

  • Stiprus (Strong) Styx Cello Gel – veikliosios medžiagos išlieka tos pačios, bet padidėja koncentracija ir intensyviau mažina celiulitą.

Pagrindiniai ingredientai: cinamonas, kiparisas, gvazdikėlių pumpurai, eukaliptas, pipirmėtė, kadagio uogos, apelsinas, citrina, rozmarinas ir nikotino aktyvioji medžiaga.

   

  •  Ypač stiprus (Extra Strong) Styx Cello Gel – turintiems storą jungiamojo audinio sluoksnį ir ne tokią jautrią ar nestipriai celiulito pažeistą odą rekomenduojamas ypač stiprus gelis.

Pagrindiniai ingredientai: cinamonas, gvazdikėlių pumpurai, eukaliptas, pipirmėtė, kadagio uogos, apelsinas, citrina, rozmarinas ir nikotino aktyvioji medžiaga.

    

  •  Apelsino Žiedų – šis gelis drėkina ir maitina celiulito paveiktą audinį ir tokiu būdu kovoja su celiulitu. Sudėtyje esanti azijinė centelė apsaugo ir drėkina odą.

Pagrindiniai ingredientai: apelsino žievelių kipariso, kadagio uogų, cinamono, gvazdikėlių pumpurų eteriniai aliejai, azijinės centelės ekstraktas, nikotino aktyvūs ingrdientai, kiaulpienė, gebenė.

  

Naudojimas:

  1. Rekomenduoja vartoti šiltų skysčių prieš procedūra ir procedūros metu;
  2. Tepkite ploną gelio sluoksnį. Turint ryškų kapiliarų tinkla, kuperozę ir varikozę – tas vietas patepkite šaldančiu cello geliu, nes kitokiu atveju galimi pažeidimai. 
  3. Stovint švelniai apvyniokite plėvelę. Pradėkite nuo kairės kojos (apvyniojus- plėvelę nuplėšti), tada dešinė koja, pilvas (beveik iki krūtinės). Plėvelė vyniojama iš apačios i viršų;
  4. Patogiai atsigulkite ir užsiklokite šilta antklode iki pat kaklo. 

   

Rekomenduojama Cello gelio įvyniojimus atlikti ne dažniau nei kas antrą dieną, o "Apelsino žiedų" – 1-2 įvyniojimus per mėnesį.

  

Cello Gelio veikimo etapai:

I etapas

Galimas drebėjimas, karščio pojūtis. Trunka nuo 12 iki 18 minučių. Lengvinantis poveikis- specialus kvėpavimas (gilus įkvėpimas, oro užlaikymas, pilnas iškvėpimas, kvėpavimo sulaikymas)

II etapas

Po 12-15 minučių prasideda prakaitavimas, užlieja šilta banga. Šiame etape reikėtų gerti šiltų skysčių.  

III etapas

Relaksacija.

IV etapas

35-45 minutę galima nuiminėti plėvelę, po kuria bus susikaupę išprakaituoti skysčiai. Geriausia plėvelę nuimti perpjovus ją specialiu peiliuku. Drėgną kūną nuvalyti rankšluosčiu.

  

Minimalus procedūrų skaičius - 3. Optimalus - 7-10.

150 ml. pakuotės užteks  3-8 procedūroms, priklausomai nuo tepamos odos ploto.

Po procedūros kūną ištepti kremu su ALIJOŠIUMI.

Po viso kurso naudoti kaip palaikomają priemonę GELĮ su CINAMONU.

SVARBU: Po procedūros NEGALIMA praustis duše. Būtinai turi praeiti 8 valandos.

 

 



 

Susiję produktai

-20%
34,40 € 43,00 €

Anticeliulitinė dumblių kaukė GUAM Fanghi d'Alga

Anticeliulitinė dumblių kaukė

34,40 € 43,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-20%
73,60 € 92,00 €

Anticeliulitinė dumblių kaukė GUAM 1 kg + Stangrinamoji Želė 250 ml

Anticeliulitinė dumblių kaukė + stangrinamoji želė

73,60 € 92,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-20%
23,20 € 29,00 €

Anticeliulitinė stangrinamoji želė-kremas GUAM 250 ml

Fanghi d'Alga

23,20 € 29,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-20%
34,40 € 43,00 €
Turime

Anticeliulitinė dumblių kaukė Šaltoji formulė GUAM Fanghi d'Alga

Anticeliulitinė dumblių kaukė. Šaltoji formulė.

34,40 € 43,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-20%
73,60 € 92,00 €
Turime

Anticeliulitinė dumblių kaukė GUAM Šaltoji formulė – 1kg + želė 250ml

Anticeliulitinė dumblių kaukė Šaltoji formulė – 1 kg + želė 250 ml

73,60 € 92,00 € -20%
Sumažinta kaina!