Depiliacinis rožinis vaškas granulėmis Starpil 600g

17,90 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Aukštos kokybės bičių vaško ir dervos mišinys. Vaško naudojimo temperatūra užtikrina pilną porų atsivėrimą, todėl maksimaliai efektyviai pašalinami netgi nepaklusniausi plaukai. Idealiai tinka veido ir kūno depiliacijoms.

 

Naudojimas: vašką šildykite vaško šildytuve 60-70 C temperatūroje. Po 15 min. patikrinkite, ar vaškas tinkamai lydosi ir sumažinkite temperatūrą iki 50-60 C. Šildykite, kol vaškas taps medaus tekstūros. Medine mentele tolygiai tepkite vašką ant odos, plaukų augimo kryptimi. Vašką plėškite staigiu judesiu, prieš plaukų augimo kryptį.

 

Įspėjimai: siekiant išvengti nudegimų, rekomenduojama vašką išbandyti ant nedidelio odos ploto. Naudokite tik, kaip nurodyta. Šildykite tik rekomenduojamoje temperatūroje. Laikyti vėsioje vietoje. Naudoti tik gerai vėdinamose patalpose. Neryti. Nenaudoti, jei oda yra sudirgusi ar pažeista. 48 val. Po depiliacijos, nerekomenduojama degintis saulėje ar soliariume. Nešildykite mikrobangų krosnelėje ar orkaitėje. Kadangi produktas yra natūralus, naudojant, gali pakisti spalva.

Susiję produktai