Sąrašas prekių pagal gamintoją Invisibobble

Rūšiuoti pagal
32
puslapyje
-15%
10,63 € 12,50 €
Turime

Gumytė plaukams Invisibobble Sprunchie Hola Lola

10,63 € 12,50 € -15%
Sumažinta kaina!
-5%
5,23 € 5,50 €
Turime

Gumytės plaukams Invisibobble Time To Shine Rose Muse 3 vnt.

5,23 € 5,50 € -5%
Sumažinta kaina!
4,50 €
Prekė galima su skirtingais pasirinkimais

Plaukų gumytės Invisibobble KIDS 3vnt

4,50 €
Rodoma 1 - 32 iš 51 prekių(-ės)

„Invisibobble“ – naujos kartos plastikinės plaukų nelaužančios ir nepažeidžiančios gumytės-žiedeliai. Klausiate, kur šio unikalaus rezultato paslaptis? Tai – ypatinga gumelių forma, vizualiai primenanti telefono laidą. Būtent dėl tokios formos ir ekologiškos elastingos medžiagos „Invisibobble“ priemonės nesivelia nei su sausais, nei su šlapiais plaukais, taip pat nesukelia galvos tempimo jausmo.


Tiesūs, garbanoti, ploni, stori, ilgi ar trumpi – visai nesvarbu, kokie Jūsų plaukai, nes ši produkcija yra praktiškas sprendimas visų tipų plaukams. Ir tai dar ne viskas – „Invisibobble“ produktai gali atlikti ne tik plaukų aksesuaro vaidmenį, bet ir tapti šaunia apyranke!


„Invisibobble“ priemonės mūsų asortimente:


-Jums siūlome nepaprastai platų plaukų gumyčių koloritą: juodos, rožinės, auksinės, rudos, mėlynos ir kt.


-Turime ir kvepiančių gumyčių iš riboto leidimo „Cheatday“ kolekcijos. Kokio kvapo norite Jūs? Galbūt šokolado, spurgų, o gal gardžiųjų makaronsų?


-Kitos priemonės: plaukų juostelės su gumyte, plaukų gumytės kuodams ir kt.


„Invisibobble“ plaukų gumyčių privalumai


„Invisibobble“ gumytės pasižymi ilgaamžiškumu, atsparumu vandeniui bei elastingumu. Tai puikus pasirinkimas toms, kurios nuolat nusivilia greitai išsitampančiomis, sutrūkstančiomis įprastomis gumytėmis plaukams.


Unikali šio gamintojo plaukų aksesuarų forma bei gamybos technologija suponuoja, kad gumytės nepalieka spaudimo žymių. Tai ideali išeitis nuolat skubančioms – darbe segėkite stilingą kuoduką ar sukelkite plaukus į dailią uodegą, pinkite į kasą, o vakare tiesiog paleiskite juos ir plaukai neturės jokių spaudimo žymių, tad nereikės skirti papildomo laiko jų tiesinimui.


„Invisibobble“ gumytės nepeša plaukų, jų nepažeidžia ir užkerta kelią šakojimuisi. Iš ekologiško plastiko pagamintos gumytės neperšlampa.


Plaukų gumytės internetu – paprasta ir greita


Atsiliepimai apie „Invisibobble“ plaukų aksesuarus yra puikūs! Jei ir Jūs norite įsigyti šių tobulų priemonių plaukams gera kaina, rinkitės mūsų asortimente. Pirkti internetu labai greita ir patogu. Siūlome platų pasirinkimų spektrą, patrauklų kainos ir kokybės santykį ir unikalią galimybę sutaupyti – mokėkite pigiau, kai „Invisibobble“ gaminiai parduodami su akcija!


„Invisibobble“ gamintojas plaukų priežiūros sektoriuje sukėlė tikrą revoliuciją! Plaukus saugančios, patikimos ir kokybiškos gumytės šiandien vertinamos tiek mėgėjų, tiek profesionalų.