Kaukė su proteinais ICON Proshield

81,00 €

90,00 €



Aprašymas

Apsaugo silpnus ir trapius plaukus, akimirksniu suteikia jiems sveiką žvilgesį ir vešlumą. Pakeičia prarastus plaukų baltymus naujais, sustiprina silpnus ir lūžinėjančius plaukus, atkuria pažeistų plaukų vidinę struktūrą. Sukuria botokso ir laminavimo efektą. Naudojant 4 savaites atstatysite prarastus baltymus, o plaukai taps stiprūs ir elastingi.

 

INGREDIENTAI:

Baltymų mišinys – apsaugo plaukus, pagerina būklę, sutvirtina nuo pat šerdies, taip pat, suformuoja apsauginį sluoksnį ant plaukų. A, C, E vitaminai – stiprūs antioksidantai, kovojantys su laisvaisiais radikalais.

 

Naudojimas: Kaukę naudokite ant švarių, šampūnu išplautų plaukų. Specialiu šaukšteliu, nemerkiant pirštų, pakabinkite nedidelį kiekį kaukės ir tepkite ant švelniai rankšluosčiu nusausintų plaukų. Kad geriau pasiskirstytų per visą ilgį, iššukuokite. Būtina kaukę išlaikyti nemažiau nei nurodyta ant pakuotės. Norint stipresnio efekto, rekomenduojama plaukus išteptus kauke apvynioti rankšluosčiu ar specialia kepuraite ir palaikyti kelias valandas. Taip pat galite ant kaukės užtepti kondicionieriaus per visą plauko ilgį, iššukuoti ir palaikyti tiek, kiek būtina išlaikyti kaukę. Taip Jūsų plaukai gaus maitinimą, drėkinimą tiek iš išorės, tiek iš vidaus.

Susiję produktai

-10%
17,91 € 19,90 €
-10%
43,88 € 48,76 €
-15%
23,37 € 27,49 €
Turime

Kaukė plaukų drėkinimui KEUNE So Pure Moisturizing Treatment 200ml

23,37 € 27,49 € -15%
Sumažinta kaina!