Intensyvus losjonas nuo plaukų slinkimo ELGON PRIMARIA Stimulating Anti-Hair Loss Treatment 10 amp. x 8ml

GB713987

42,25 €

46,95 €



Aprašymas

Naujoviškas kompleksas didina keratino sintezę ir efektyviai stabdo plaukų slinkimą, skatina naujų augimą, stimuliuoja ląstelių ir audinių atkūrimą, gerina galvos odos elastingumą ir medžiagų apykaitą, intensyviai drėkina ir stiprina. 

 

Praturtintas aktyviais ingredientais:

  • Maumedžio ekstraktas (polifenolis) didina plaukų folikulų kamieninių ląstelių dalijimąsi ir odos fibroblastų metabolizmą. Apsaugo ląsteles nuo apoptozės (BCL2 aktyvacijos) ir nukreipia į anageno ciklą (β-katenino aktyvacija).
  • Žaliosios arbatos darinys slopina uždegimo faktorius, susijusios su plaukų slinkimu (interleukin-8).
  • Cinkas didina cistino įtraukimą į keratiną, kuris skatina plaukų augimo metabolizmą. Slopina sudirginimą, paraudimą, pasižymi antibakteriniu ir priešuždegiminiu poveikiu.
  • Vitaminas PP stimuliuoja galvos odos ląsteles, gerina plaukų energetinį metabolizmą, intensyviai drėkina, stiprina, skatina plaukų augimą ir keratino gamybą.
  • Argininas – tai vienas pagrindinių plaukų keratino komponentų. Ši aminorūgštis, natūraliai esanti plauko pluošte, maitina plauko svogūnėlį ir stimuliuoja jungiamosios medžiagos ląstelių aktyvumą. Tai yra plaukus stiprinantis natūralus energijos šaltinis.
  • „Redoksina®“ formulė – patentuota novatoriška technologija, kurios pagrindas yra Klamath mėlynieji ir žalieji dumbliai, guaranos ekstraktas, glicerinas, mėtų ir rozmarinų eteriniai aliejai ir net 20 keratino aminorūgščių. Dumbliai pasižymi mineralus atkuriančiomis ir plaukams energijos suteikiančiomis savybėmis, skatina regeneraciją ir apsaugo nuo senėjimo. Jų sudėtyje yra beta karotino, kuris pasižymi stipriu antioksidaciniu poveikiu. Taip pat gausu vitaminų ir mineralų, kolageno ir L-cistino darinių, išskirtinis Omega 3 ir Omega 6 riebiųjų rūgščių, karotinoidų bei chlorofilo šaltinis, turi unikalių bei veiksmingų priešuždegiminių komponentų.

   

Naudojimas: masažuojamaisiais judesiais paskirstyti ampulės turinį ant švarios (sausos arba drėgnos) galvos odos. Naudoti 1 ampulę per savaitę 1-2 mėnesius. Esant intensyviam plaukų slinkimui naudoti 1 ampulę per dieną 1 mėnesį. Sudėtyje yra ingredientų galinčių sukelti galvos odos dilgčiojimą ir/ar paraudimą, kurie išnyksta po kelių minučių.

  

Perspėjimas: kosmetikos gaminys skirtas tik išoriniam naudojimui ir tik ant galvos odos. Nenaudoti, jei galvos oda yra ypač jautri ar sudirgusi. Jeigu pakliuvo į akis – nedelsiant išskalauti dideliu kiekiu vandens. Produktą naudoti tik rekomenduojamu būdu.

 

DERMATOLOGIŠKAI patikrinta. Pagaminta Italijoje.

Susiję produktai

-20%
15,92 € 19,90 €
Turime

INDOLA Plaukų augimą skatinantis losjonas ampulėse Indola Root Activating

Hairgrowth lotion

15,92 € 19,90 € -20%
Sumažinta kaina!