Intensyvi stabdanti senėjimą priemonė veidui ampulėse GUAM Anti-Age Serum 5x2ml

GB628089

17,60 €

22,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Sudėtyje yra mikrodumblių Nannochloropsis ekstrakto ir skirtingų molekulinių masių Hialurono Rūgšties. Hialurono Rūgštis užtikrina greitą, gilų ir ilgalaikį odos drėkinimą ir senėjimą stabdantį poveikį.

 Mikrodumblių Nannochloropsis ekstraktas skatina odos ląsteles sustiprinti kolageno, didinančio odos stangrumą ir elastingumą, stiprinančio jos struktūrą, gamybą. Naudojant priemonę oda atjaunėja, atsikuria audinių apimtys ir veido ovalo ryškumas, sumažėja bendras raukšlių kiekis ir gylis.

 

Naudojimas: Atidaryti ampulę pagal įpjovimo liniją ir paversti ją taip, kad visas jos turinys persikeltų į dozatorių, po to iš ampulės išspausti jos turinį ant pirštų galiukų. Visą ampulės turinį užtepti ant veido, kaklo ir iškirptės zonos. Švelniai masažuoti sukamaisiais judesiais, kol visiškai įsigers. Galima naudoti savarankiškai arba prieš naudojant veido kremą. Naudoti 5 dienas iš eilės. 

 

Dėmesio! Tik išoriniam naudojimui. Nenuryti. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Vengti kontakto su akimis. Nenaudoti ant pažeistos arba sudirgusios odos ir / arba alergijos į ingredientus atveju.

Dermatologiškai testuota.