Rinkinys slenkantiems plaukams Bioxsine Forte

GB531749

Bioxsine Forte šampūnas 300 ml ir Bioxsine Forte serumas 3x50ml

Smulkiau

52,84 €

75,49 €



Aprašymas

Serumo ir šampūno rinkinys buvo sukurtas būtent tiems, kurie kovoja su stipriu plaukų slinkimu. Rinkinys idealiai tinka moteriai ar vyrui, kaip apgalvota kalėdinė dovana. Kartu dovanojate ne tik šampūną su serumu, bet ir sveikus, bei gražius plaukus.

 

Dermatologiniai tyrimai parodė, kad reguliariai naudojant Bioxsine produktus:
• 100% sumažėjo plaukų slinkimas
• 93% sustiprėjo plaukai
• 83% plaukai tapo tankesni
Tyrimai buvo atlikti Pavia universitete, Italijoje. Serumas yra hipoalerginis.

 

Rinkinį sudaro:

 

Bioxsine Dermagem Forte padidintos koncentracijos serumas  3x50 ml - nuo plaukų slinkimo buvo sukurtas specialiai žmonėms, kurie kenčia nuo intensyvaus plaukų slinkimo, o taip pat tiems, kurie norėtų paskatinti storesnių ir stipresnių plaukų augimą. Forte linija pasižymi didesne veikliųjų medžiagų koncentracija ir naudojama tada, kai pasireiškia stipri plaukų slinkimo problema.

Patentuota augalinė formulė BIOKOMPLEKSAS B11, tai specialus fitoekstraktų derinys, kuris gali padėti sumažinti plaukų slinkimą ir skatinti storesnių bei stipresnių plaukų augimą. Nauja liposominė technologija Pagrindinės serumo veikliosios medžiagos yra liposominėje formoje. Tai užtikrina greitesnį ir efektyvesnį medžiagų įsisavinimą, to pasekoje pasiekiamas geresnis rezultatas, stabdant plaukų slinkimą.

Naudojimas: Bioxsine serumas naudojamas 1 kartą per dieną. Gausiai užtepkite serumo ant tų galvos vietų, kur yra pasireiškęs plaukų slinkimas. Sukamaisiais judesiais įmasažuokite serumą į galvos odą, masažuokite ne trumpiau kaip 1 min. ir palikite jį ant plaukų odos ne mažiau kaip 8 val. Serumo nereikia nuplauti. Norint sustiprinti serumo poveikį, jį galima naudoti du kartus per dieną, ryte ir vakare. Rekomenduojama naudoti kartu su Bioxsine šampūnu ir kondicionieriumi.

  

Bioxsine Forte šampūnas 300 ml – tai augalinis šampūnas, naudojamas  esant intensyviam plaukų slinkimui. Jame yra 8 kartus didesnės koncentracijos  Biokompleksas  B11 (lyginant  su įprastiniu Bioxsine šampūnu) ir procianidinas. 

Biokompleksas B11 skatina  plaukų augimą, stiprina  plaukų folikulus ir mažina  plaukų slinkimą. Procianidinas  veikia kaip antioksidantas, sugrąžina plaukams žvilgesį  ir  suteikia apimties. BIOXSINE FORTE šampūno veiksmingumas ir saugumas buvo įrodytas moksliniais tyrimais Pavia Universitete, Italijoje ir Vokietijos kompanijoje DERMATEST. 

Naudojimas: Švelniai masažuodami įtrinkite BIOXSINE FORTE šampūną į drėgnus plaukus ir galvos odą. Palaukę 1-2 minutes, išskalaukite plaukus vandeniu. Šampūną galima naudoti kasdien. Norint pasiekti geresnių rezultatų, rekomenduojama naudoti kartu su Bioxsine Forte serumu.

Susiję produktai

-10%
15,29 € 16,99 €
Turime

Šampūnas nuo plaukų slinkimo su pantenoliu ir prebiotikų kompleksu ELGON

Šampūnas slenkantiems plaukams.

15,29 € 16,99 € -10%
Sumažinta kaina!
-20%
12,80 € 16,00 €
Turime

Trigubo poveikio šampūnas GUAM UPKer 200ml

12,80 € 16,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-10%
22,50 € 25,00 €

Šampūnas nuo plaukų slinkimo ICON Mr. A

Šampūnas nuo plaukų slinkimo

22,50 € 25,00 € -10%
Sumažinta kaina!
-20%
2,39 € 2,99 €
Turime

Dozatorius pompa KEUNE 1000 ml pakuotėms

2,39 € 2,99 € -20%
Sumažinta kaina!