Sąrašas prekių pagal gamintoją COSRX

Rūšiuoti pagal
32
puslapyje
17,95 €
Turime

COSRX Atstatomasis toneris su juodųjų bičių propolio ekstraktu Full Fit

Atstatomasis toneris COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner su juodųjų bičių propolio ekstraktu ir medumi valo, tonizuoja, atgaivina odą.

17,95 €
24,95 €
Turime

COSRX Drėkinantis kremas su juodųjų bičių propolio ekstraktu Full Fit

Lengvos tekstūros giliai drėkinantis kremas COSRX Full Fit Propolis Light Cream su juodųjų bičių propoliu (net 65,69%), medaus ekstraktu ir bičių pieneliu ramina sudirgusią odą, skatina odos regeneraciją, suteikia antioksidacinę apsaugą.

24,95 €
23,95 €
Turime

COSRX Serumas su juodųjų bičių propolio ekstraktu Full Fit Propolis Light

Intensyvaus veikimo serumo sudėtyje yra net 83% natūralaus juodųjų bičių propolio ekstrakto, kuris padeda nuraminti sudirgusią ir jautrią odą, skatina odos regeneraciją.

23,95 €
23,50 €
Turime

COSRX Intensyviai drėkinantis veido kremas Hydrium Moisture Power Enriched

Intensyviai drėkinantis veido kremas CosRX Hydrium Moisture Power Enriched Cream suteikia odai ilgalaikį drėkinimą ir komforto jausmą.

23,50 €
23,90 €
Turime

COSRX Naktinė veido kaukė Full Fit Propolis Honey Overnight Mask 60 ml

Naktinė veido kaukė COSRX Full Fit Propolis Honey Overnight Mask su unikaliu Full Fit Pro Barrier kompleksu, kurį sudaro 70% propolio, medaus ir bičių pienelio ekstraktai, skaistina odą ir suteikia jai ilgalaikį drėkinimą. 

23,90 €
25,95 €
Turime

COSRX Intensyviai drėkinantis serumas Hydrium Triple Hyaluronic Moisture

Intensyviai drėkinantis serumas COSRX Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule su trimis hialurono rūgšties formomis,padeda sumažinti tokius sausos odos požymius, kaip nemalonus odos tempimas, pleiskanojimas, sumažėjęs elastingumas.

25,95 €
22,95 €
Turime

COSRX Raminantis ir vėsinantis veido kremas Hydrium Green Tea Aqua

Šis visiems odos tipams tinkantis kremas – universalus: sausą odą jis drėkina, sudirgusią ramina ir nekemša porų, esant mišriai ir riebiai odai. 

22,95 €
22,35 €
Turime

COSRX Drėkinantis veido kremas AC Collection Lightweight Soothing

Lengvos konsistencijos kremas gerai įsigeria, neapsunkina odos ir nepalieka riebumo bei lipnumo jausmo. 

22,35 €
23,95 €
Turime

COSRX Kremas nuo spuogų AC Collection Ultimate Spot Cream 30 g

Greitai ir efektyviai veikiantis kremas nuo spuogų COSRX AC Collection Ultimate Spot Cream su trijų rūgščių kompleksu.

23,95 €
21,95 €
Turime

COSRX Raminanti esencija AC Collection Calming Liquid Mild 125 ml

Švelni, raminanti esencija COSRX AC Collection Calming Liquid Mild su azijinės centelės ekstraktu, arbatmedžio aliejumi ir švelniomis rūgštimis ramina sudirgusią odą ir skatina jos regeneraciją. 

21,95 €
20,95 €
Turime

COSRX Naktinė lūpų kaukė Balancium Ceramide Lip Butter Sleeping Mask 20 g

Kreminės konsistencijos naktinė lūpų kaukė CosRX Balancium Ceramide Lip Butter Sleeping Mask su taukmedžių sviestu, kokosų aliejumi ir keramidais intensyviai drėkina ir minkština lūpų odą.

20,95 €
24,50 €
Turime

COSRX Lengvos konsistencijos serumas Hydrium Centella Aqua Soothing

Lengvos konsistencijos serumas COSRX Hydrium Centella Aqua Soothing Ampoule su azijinės centelės ekstraktu intensyviai drėkina ir ramina sausą, sudirgusią ir jautrią odą.

24,50 €
Rodoma 33 - 50 iš 50 prekių(-ės)

Cosrx yra natūralių kosmetikos produktų prekinis ženklas, gaminamų Pietų Korėjoje nuo 2014 metų. Šio gamintojo priemonės yra vertinamos už tai, kad jos padeda ne tik kovoti su jau esančiai odos netobulumais, bet ir veikti prevenciškai, savo veiksmingų sudėčių dėka. Šis gamintojas naudoja tik natūralius produktus kosmetikos gaminių sudėtyje ir jie tinka skirtingiems odos tipams. Taip pat naudojant Cosrx kosmetiką, galima rūpintis jautria oda, kadangi jų sudėtys nedirgina odos.