Plaukus drėkinantis aliejus su argano ir kanapių sėklų aliejumi MKS eco Isle of You Hair Styling Elixir 60ml

GB630932

 MARRAKESH - dabar MKS eco

Smulkiau

22,86 €

26,90 €



Aprašymas

Suteik savo plaukams nepriekaištingo blizgesio su ,,MKS eco Oil'' plaukų aliejumi. Sumaišius argano aliejų su kanapių sėklų aliejumi, šis ypatingas eliksyras padeda ženkliai pagerinti plaukų išvaizdą ir pojūtį, todėl jis tapo daugybę apdovanojimų pelniusiu grožio specialistų pasirinkimu visame pasaulyje.

 

IŠSKIRTINĖS SAVYBĖS:

  • argano aliejus gerina plaukų būklę ir tekstūrą;
  • neleidžia plaukams pūstis;
  • suteikia blizgesio;
  • perpus sutrumpina džiovinimo laiką;

 

Mūsų bestseller'is "MKS eco Oil" (Isle of You) dėl savo apdovanojimų yra pripažintas, kaip geriausias pasirinkimas tarp garsiausių plaukų specialistų ir aukščiausios klasės kirpyklų visame pasaulyje. Jo sudėtyje gausu argano aliejaus iš Maroko ir kanapių sėklų aliejaus mišinio, kuris drėkina ir maitina plaukus, suteikia glotnumo, neleidžia pūstis ir padaro juos paklusnesnius. Naudojamas ant drėgnų arba sausų plaukų, ,,MKS eco Oil'' ženkliai pagerina bendrą plaukų būklę ir tekstūrą, todėl plaukai tampa šilkiniai, glotnūs, žvilgantys ir lengvai suvaldomi. ,,MKS eco Oil'' yra įvairių kvapų, todėl jūsų plaukai gali kvepėti taip pat gerai, kaip ir atrodo. 

 

KANAPIŲ SĖKLŲ ALIEJAUS NAUDA PLAUKŲ PRIEŽIŪROS PRODUKTUOSE
Kanapių sėklų aliejus yra žinomas dėl savo puikaus drėkinamojo poveikio. Dėl didelio riebalų rūgščių kiekio jis yra veiksminga plaukų kondicionierių sudedamoji dalis. Kanapių sėklų aliejus ne tik drėkina plaukus, bet ir minkština, atkuria ir apsaugo pažeistus plaukus, įskaitant sausus, dažytus plaukus.

  

Kvapas : citrusiniai vaisiai, gintaras, tuberozė. 

  

NAUDOJIMAS:  kad pasiektumėte geriausią rezultatą, pirmiausiai naudokite "MKS eco Nourish" šampūną ir "MKS eco Hydrate" kondicionierių, o po to ant drėgnų plaukų tepkite "MKS eco Oil" kaip pagalbinę priemonę šukuosenai formuoti ir (arba) lengvai užtepkite ant sausų plaukų, kaip baigiamąjį akcentą.

  

SUDĖTIS: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Phenyl Trimethicone, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Fragrance (Parfum).

Susiję produktai

-10%
13,05 € 14,50 €

Aliejukas sausiems plaukų galiukams Elgon AFFIXX 1 Light Drops 65ml

Aliejukas plaukų galiukams.

13,05 € 14,50 € -10%
Sumažinta kaina!
-20%
14,40 € 18,00 €
Turime

Žvilgesio suteikiantis plaukų aliejus Indola Glamorous Oil 100ml

14,40 € 18,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-20%
11,20 € 14,00 €
Turime

Skystieji kristalai plaukams GUAM UPKer 50 ml

Skystieji kristalai plaukams

11,20 € 14,00 € -20%
Sumažinta kaina!