Blakstienų ir antakių augimą skatinantis serumas SESDERMA SESLASH Booster 5ml

GB006818

28,80 €

32,00 €



Aprašymas

SESLASH blakstienų ir antakių augimą skatinantis serumas idealiai tinka trumpų ir (arba) retų blakstienų bei antakių priežiūrai.

 

Taip pat, dėl makiažo valymo, streso ar retėjančioms blakstienoms prižiūrėti. Serumo sudedamųjų veikliųjų dalių derinys, į kurį įeina augimo faktoriai, šilkmedžio ekstraktas, raudonieji dobilai ir peptidai, prailgina natūralų blakstienų augimo ciklą, stabdo jų iškritimą, skatina augimą ir regeneruoja pažeistas blakstienas.

 

Sudėtyje taip pat yra hialurono rūgšties, aprūpinančios blakstienas drėgme ir suteikiančios elastingumą. Simondsijų aliejus ir pantenolis maitina ir apsaugo blakstienas, didina jų atsparumą. Pirmieji matomi rezultatai išryškėja po 3-6 naudojimo savaičių. Geriausias rezultatas pasiekiamas po 6-8 savaičių.

   

Veikliosios medžiagos:

Augimo faktoriai, šilkmedžio (Morus Alba) ekstraktas, raudonieji dobilai, peptidai, hialurono rūgštis, simondsijų (Jojoba) aliejus, pantenolis.

 

Naudojimo būdas:

Viršutinės ir apatinės blakstienos: švarią, be makiažo blakstienų augimo sritį tepkite stiprinančiu serumu du kartus per parą (ryte ir vakare). Naudodami pridėtą teptuką, serumą tepkite nuo vidinės link išorinės akies pusės. Palaukite 1-3 minutes kol serumas įsiskverbs, tuomet naudokite savo įprastinį tušą. Antakiai: ant švarių, nuvalytų antakių tepkite serumą 2 kartus per parą (ryte ir vakare). Švelniai masažuokite, kol pilnai įsigers. Tepkite su pridėtu šepetėliu.

Susiję produktai