Kremas veido apsaugai nuo mėlynojo ekranų spinduliavimo GGUAM Blue Light Cream 50ml
  • −15%
  • Išparduota
GB668570

GUAM Kremas veido apsaugai nuo mėlynojo ekranų spinduliavimo Blue Light Cream 50ml

(0)
38,25 €
45,00 €
Pranešti, kai turėsime
Prekės šiuo metu neturime

Aprašymas

Efektyviai saugo veido odą nuo kasdieninio išmaniųjų telefonų ir kompiuterių ekranų mėlynojo spinduliavimo poveikio sukelto fotosenėjimo, taip pat saulės spinduliavimo. 

Kremas turi dermoaktyvių nanosferų su mikrodumblių Chlorella ekstraktu, veiksmingai atkuriančiu veido spalvą, grąžinančiu nukentėjusiai nuo tokio spinduliavimo odai švytėjimą ir jaunesnę išvaizdą.

Dėl aukštos aktyviųjų medžiagų koncentracijos išsilygina smulkios raukšlės, atsikuria odos elastingumas ir stangrumas. Turtinga kremo formulė maitina odą, prisotindama ją vitaminais, mikroelementais ir vertingais aliejais, skatina vandens balanso išsaugojimą.

Sudėtyje yra taip pat bioaktyvaus dumblių GUAM ekstrakto, kurio antioksidacinės savybės daugiau nei 3 kartus viršija tradicinių ekstraktų aktyvumą. Dėl to suteikiama veiksminga odos apsauga nuo laisvųjų radikalų poveikio. 

Kremas yra lengvos ir švelnios tekstūros, lengvai įsigeria. Tinka visiems odos tipams.

Naudojimas: Nedidelį kremo kiekį paskirstyti ant nuvalytos veido ir kaklo odos lengvais masažiniais judesiais nuo veido centro link išorės ir iš apačios į viršų, kol visiškai įsigers.

Dermatologiškai testuota. Tik išoriniam naudojimui. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenuryti. Vengti kontakto su akimis. Testuota dėl nikelio.

Atsiliepimai

5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)